Obtine freebeturi totale de 100 RON in weekend

In cele mai palpitante 3 ligi de top din Europa se vor disputa in weekend meciuri interesante, precum Liverpool vs Everton sau Atletico Madrid vs Valencia, pe cand in Liga I va avea loc meciul dintre CSU Craiova si Dinamo, candva si el un derby. Poti plasa pariuri fara teama pe aceste meciuri sau pe altele din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga I, intrucat casa de pariuri Netbet iti pune la dispozitie o promotie care cu greu poate fi refuzata. Concret, vei primi 100 lei in freebeturi daca 3 dintre pariurile eligibile plasate vor fi necastigatoare.


5a74dc6180027_1517608033.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice membru Netbet, fie el nou sau vechi. Pentru a fi eligibil la a obtine freebeturi totale de 100 RON in weekend este esential sa te inscrii la ea de pe pagina acesteia pana in noaptea de 6 februarie, ora 01:59. Te poti inscrie, asadar, chiar si dupa ce ai plasat pariurile pentru promotie. Cerinta consta in plasarea a minim 3 pariuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga I. Miza minima a unui pariu este 50 lei, neexistand cota minima. Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet.


Despre recompensa


In cazul in care cel putin 3 dintre pariurile eligibile plasate de tine sunt necastigatoare vei primi doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. Nu poti primi doar un freebet, ci ori doua, ori niciunul. Acestea se vor credita in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Sunt valabile timp de 7 zile de la creditare, trebuind plasate pe o cota minima de 2.00. In cazul in care preferi sa folosesti freebetul pe un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. 


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·        Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia

·        Plaseaza,  live sau pre-live, minim 3 pariuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga I

·        Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, neexistand cota minima 

·        Daca 3 dintre aceste pariuri sunt necastigatoare vei primi doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei

·        Freebetul trebuie plasat in cel mult 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.


Plaseaza pariuri mai linistit