Obtine freebeturi de 300 RON la Australian Open

O noua editie de Australian Open sta sa inceapa, in acest an, de asemenea, ploaia urmand a crea multi nervi atat noua, cat si organizatorilor, lucru care se vede inca din calificari. Trecand peste asta, tinem sa va prezentam o promotie destul de promitatoare a casei de pariuri Betfair, promotie in urma careia ne-am putea alege cu freebeturi in valoare totala de 300 lei.


Ce trebuie facut

Betfair  a divizat premiul total in 6 perioade, in fiecare putand obtine un freebet de 50 lei. Perioadele vor incepe la 00:01 si se vor incheia la 23:59 a doua zi, in afara ultimei perioade. Prin urmare, prima perioada dureaza de pe 15 pana pe 16 ianuarie, a doua de pe 17 pana pe 18 ianuarie, a treia de pe 19 pana pe 20 ianuarie, a patra de pe 21 pana pe 22 ianuarie, penultima de pe 23 pana pe 24 ianuarie, iar ultima de pe 25 pana pe 28 ianuarie. 


Pentru a fi eligibil la un freebet de 50 lei trebuie ca  in perioada respectiva sa plasezi minim 5 pariuri sau bilete cu selectii exclusiv de la Australian Open, fie ca este vorba de masculin, feminin sau dublu. Fiecare pariu/bilet trebuie sa aiba miza minima de 50 lei si cota minima 1.4. In cazul in care preferi un bilet, trebuie sa stii ca este de ajuns ca doar una dintre selectii sa aiba cota minima 1.4. Pariurile pot fi live sau pre-live, insa doar din piata Sportsbook. 


Despre recompense

In fiecare perioada in care faci asta vei obtine un freebet  in valoare de 50 lei, ceea ce inseamna ca in total poti obtine freebeturi de 300 RON la Australian Open. Freebetul va fi primit indiferent de rezultatul partidelor, exceptand situatiile in care se da cash out, caz in  care pariul/biletul respectiv nu va fi luat in calcul. Freebetul va fi creditat in maxim 12 ore de la incheierea unei perioade si trebuie pariat  in termen de 48 ore de la creditare. Poate fi pariat pe orice sport, la orice cota, insa tine minte ca in cazul in  care pariul folosind freebetul este castigator, valoarea freebetului nu se crediteaza, ci numai profitul.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Betfair inregistreaza-te aici

·         Orice utilizator Betfair poate participa

·         Promotia este impartita in 6 perioade, fiecare cu un premiu de 50 RON freebet

·         Pentru a obtine un freebet intr-o perioada trebue sa plasezi minim 5 pariuri/bilete de minim 50 lei fiecare si cu o cota minima de 1.4

·         Pentru fiecare perioada in care faci asta vei primi freebetul de 50 RON.

Bifeaza fiecare perioada >>>