Obtine cota 50 pentru victoria Frantei in optimile Campionatului Mondial

Prima optime de finala a Campionatului Mondial este si cea mai asteptata, aceasta inregistrandu-se intre Franta si Argentina, formatii ce porneau cu sanse mari la cucerirea titlului mondial, insa care in grupa au cam dezamagit. Dintre cele doua, selectionata “cocosului galic” a parut sa aiba un joc mai solid, nefiind o surpriza daca aceasta ar accede in sferturi. La casa de pariuri Netbet poti profita de cota 50.0 ca Franta sa invinga in timp regulamentar.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora meciului (30 iunie, 17:00) utilizand codul “COTA50” si vor efectua un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Franta se va califica in sferturi in cele 90 minute ale partidei cu Argentina. Cel mult 10 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.35.


Despre recompensa

Daca vei obtine cota 50 pentru victoria Frantei in optimile Campionatului Mondial, in cazul in care aceasta se impune in fata Argentinei in primele 90 minute, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site (23.5 lei), pentru ca restul de 476.5 lei sa-l primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare de 4 ori pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba o cota minima de 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana pe 30 iunie, ora 17:00, folosind codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Frantei in timp regulamentar contra Argentinei
  • Maxim 10 lei se califica in vederea promotiei
  • Daca Franta se impune castigul conform cotei normale se va credita cash, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei il vei primi ca bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Francezii au sanse mari sa castige in timp regulamentar >>>