Obtine cota 50 pentru rezultatul final in FCSB vs Dinamo

In acest sezon Derby de Romania se joaca mai devreme decat ne asteptam, dupa meciul din weekend FCSB putand sa ia cel mai prost start din ultimele editii de Liga I sau putand sa o egaleze la puncte pe Dinamo. Oricare ar fi parerea ta despre rezultatul acestei partide, poti profita de promotia casei de pariuri Netbet, care prezinta cota 50.0 pentru victoria oricarei echipe sau chiar pentru un rezultat de egalitate in meciul dintre FCSB si Dinamo.


5b5b7e1e1be36_1532722718.jpg


Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Netbet pana la ora meciului (duminica, 21:00) utilizand codul “COTA50”, dupa care efectueaza un depozit de minim 50 RON, insa nu prin portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith&Smith etc.). Pentru a fi sigur ca esti eligibil la promotie, iti sugeram sa efectuezi depozitul prin card de credit. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul dinamovistilor, stelistilor sau pe un rezultat de egalitate in asa-zisul “Derby de Romania”. Cel mult 10 lei se calculeaza la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota normala.


Despre recompensa

Obtine cota 50 pentru rezultatul final in FCSB vs Dinamo, in cazul in care pariul tau este “verde” si ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, urmand a primi cash imediat castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la 500 lei, sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, ora 21:00, introducand codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith&Smith)
  • Plaseaza un prim pariu pre-live pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre FCSB si Dinamo
  • Daca pariul este castigator vei primi cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la maxim 500 lei ti se va credita in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Care crezi ca va fi rezultatul final? >>>