Obtine cele doua bonusuri de reincarcare de la aceeasi casa de pariuri in perioada 23-30 septembrie

In ultima saptamana a lunii septembrie aceasta casa de pariuri a pregatit o surpriza clientilor, oferind un bonus de reincarcare atat la pariuri sportive, cat si la Cazino. Pentru asta trebuie sa efectuezi un depozit la Sport si/sau la Cazino in intervalul 23-30 septembrie.  Poti opta pentru ambele bonusuri de reincarcare.
 

1. 200 RON bonus de reincarcare la pariuri sportive


La acesta sunt eligibili cei care au mai depus cel putin o data in trecut la Sport, insa nu in ultimele 30 zile. Spre exemplu, daca ai efectuat o depunere pe 25 august si vei face o alta pe 23 septembrie nu vei fi eligibil la promotie, insa daca vei depune pe 26 septembrie vei fi eligibil. Valoarea bonusului este de 100% pana la 200 lei.
 
 
Vei obtine bonusul doar daca nu vei avea niciun alt bonus activ in acel moment. Atentie, daca vei folosi metodele Skrill sau Neteller pentru a efectua depunerea nu vei fi eligibil la promotie. Bonusul iti va fi creditat in cont in maxim 24 ore de la depunere. Acesta este valabil timp de 7 zile de la data creditarii, trebuind rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Peste/Sub nu se iau in calcul pentru rulaj. In cazul biletelor multiple insa, poti plasa orice selectii doresti.
 
Cum  procedez?
  1. Efectueaza o depunere la aceasta casa de pariuri, conditiile fiind acelea ca nicio depunere sa nu mai fi fost efectuata la Sport in ultimele 30 zile si ca depunerea sa nu fie prima
  2. Vei primi un bonus de 100% pana la 200 RON in maxim 24 ore de la efectuarea depozitului
  3. Bonusul trebuie rulat doar de 4 ori
 

2. 100 RON plus 50 rotiri gratuite la Cazino


Pasionatii jocurilor de Cazino au si ei motive de entuziasm, deoarece in perioada mai sus mentionata vor primi un bonus de reincarcare de 100% pana la 100 RON, la care se adauga 50 rotiri gratuite, care pot fi consumate la orice joc  slot (ca la aparate) apartinand NetEnt. Depunerea minima este 50 RON, cea prin metodele Skrill sau Neteller nefiind eligibila pentru bonus.
 
 
De asemenea, trebuie ca depozitul tau efectuat in sectiunea Cazino sa nu fie primul, dar nici sa nu ai vreun bonus activ la Cazino. Bonusul de reincarcare, impreuna cu rotirile, vor fi creditate in termen de 24 ore de la efectuarea depozitului, rotirile fiind valabile timp de 7 zile de la acordarea lor. Castigurile rezultate din rotirile gratuite, impreuna cu bonusul de maxim 100 RON, trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile.
In proportie de 100% la rulaj conteaza majoritatea jocurilor slot, cu exceptia Cash Wizard, Illussions, Moon Goddess, Super Fast hot hot si a sloturilor NetEnt. Celelalte jocuri contribuie in proportie mai mica, singurele jocuri ce nu contribuie deloc la rulaj fiind cele de ruleta, blackjack, baccarat, punto blanco, jocurile virtuale si unele jocuri de poker.

Cum procedez?
  1. Efectueaza o depunere la Cazino la aceasta casa online, conditia fiind ca depunerea sa nu fie prima
  2. Vei primi un bonus de 100% pana la 100 RON, plus 50 rotiri gratuite
  3. Bonusul trebuie rulat de 30 ori
 

Profita la maxim si obtine ambele bonusuri