Obtine castiguri cash pariind pe cota marita la El Clasico

Meciul cu numarul 215 din istorie si 177 din campionatul Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid va avea loc duminica, 28 octombrie, ora 17:15, pe Camp Nou. In acest moment catalanii se afla pe prima pozitie, iar madrilenii abia pe a saptea, forma de moment necontand insa prea mult intr-un astfel de derby. In vederea acestei partide ne asteptam ca la casele de pariuri promotiile sa fie unele pe masura derby-ului. Casa online Unibet nu ne dezamageste, oferind o cota marita pentru rezultatul final (1X2), eventualul castig urmand a fi cash, fara conditii de rulaj.


Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 25.0, tot ce trebuie sa faci fiind sa te inregistrezi la Unibet selectand una dintre cele 3 imagini prezente in acest articol, dupa care sa efectuezi primul tau pariu pe rezultatul final (1X2) in meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Atentie, pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi de pe pagina (linkul de la sfarsitul acestui articol) aferenta pronosticului pe care doresti sa-l plasezi. Spre exemplu, daca vrei sa mizezi pe victoria Barcelonei trebuie sa te inregistrezi de pe pagina cu victoria Barcelonei.


Cota marita este vizibila direct de pe biletul de pariuri. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea acestei posibilitati de a obtine castiguri cash pariind pe cota marita la El Clasico. Asadar, daca pariul este „verde” vei castiga maxim 250 lei, oricare dintre cele 3 rezultate finale ai alege. Castigul se va credita in contul tau imediat dupa incheierea partidei.


Rezumat

  • Inregistreaza-te la Unibet pana duminica, ora 17:15, selectand una dintre cele 3 pagini (linkuri) de la sfarsitul acestui articol
  • Daca vrei sa pariezi pe succesul Barcelonei inregistreaza-te de pe pagina conform careia Barcelona se va impune, daca vrei sa pariezi pe succesul lui Real Madrid fa-o de pe pagina conform careia Real Madrid se va impune, iar daca esti de parere ca va avea loc o remiza inregistreaza-te la Unibet de pe pagina conform careia vom asista la o remiza in El Clasico
  • Miza maxima este 10 lei, iar cota 25.0
  • Eventualul castig va fi cash, fara conditii de rulaj


VICTORIE BARCELONA

Se va impune Barcelona in El Clasico? Pariaza de pe acest link si beneficiezi de cota 25!


EGAL

Mergi pe un rezultat de egalitate? Click aici si ai cota 25!


VICTORIE REAL MADRID

Daca preconizezi o victorie a lui Real Madrid pariaza de pe acest link si ai cota 25 la victoria lui Los Blancos!