Obtine 75 RON pariu fara risc in cupele europene

Cu ocazia etapei cu numarul 5 din grupele Champions League, respectiv Europa League, casa de pariuri Fortuna iti propune o promotie in care poti obtine nu unul, ci 3 pariuri fara risc, fiecare in valoare de 25 lei. Pentru asta nu trebuie sa plasezi vreun pariu, ci doar sa efectuezi un depozit.


Profita de promotie pana nu e prea tarziu >>>


5bfec0722a1fd_1543422066.jpg


Ce trebuie sa fac?

In perioada 27-29 noiembrie, ora 23:59, efectueaza cel mult 3 depuneri folosind codul promotional NOULEFORTUNA. Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor Fortuna care au deja cont. Daca nu ai cont iti poti crea unul, beneficiind astfel de bonusul de inregistrare, care consta intr-un pariu fara risc de cel mult 300 lei, dupa care sa efectuezi cele 3 depuneri in intervalul mai sus mentionat. Daca vei depune in agentii, trebuie sa soliciti bonusul prin contactarea departamentului de Asistenta Clienti, prin mentionarea codului NOULEFORTUNA, in termen de 12 ore de la efectuarea depunerii. In acest caz, bonusul se va acorda in termen de 12 ore de la solicitare.


Despre recompense

In total poti obtine 75 RON pariu fara risc in cupele europene, in urma fiecarui depozit avand codul de mai sus urmand a primi un pariu fara risc de 25 lei, putand profita, asadar, de 3 ori de promotie. Pariul fara risc poate fi plasat pe orice eveniment. Pentru a accesa cel de-al doilea si cel de-al treilea bonus din promotie trebuie ca bonusul accesat anterior sa fie deja incheiat.  


Un pariu fara risc inseamna ca vei miza din propriul tau cont o suma de bani, iar in cazul unui pariu pierzator miza ti se va rambursa. In acest caz, rambursarea se face sub forma de bonus, acesta trebuind acceptat in termen de 24 ore de la oferirea lui. De asemenea, plasarea pariului fara risc trebuie efectuata in maxim 24 ore din momentul activarii bonusului. Daca pariul este pierdut ti se va rambursa cash miza de cel mult 25 lei, neexistand nicio conditie de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza cel putin un depozit de maxim 25 lei introducand codul „NOULEFORTUNA” in perioada 27-29 noiembrie
  • Procedeul poate fi repetat de 3 ori
  • Dupa fiecare depunere vei primi un pariu fara risc de maxim 25 lei
  • Daca primul pariu plasat nu este castigator miza se va rambursa cash, pana la 25 lei


Profita de promotie pana nu e prea tarziu >>>