Obtine 3 freebeturi la Mastersul de la Monte Carlo

Astazi s-a dat startul celui de-al treilea turneu Masters al anului in circuitul ATP si primul pe zgura. Nume mari vor participa aici, multe semne de intrebare planand asupra unor jucatori de top. Fie ca vei evita meciurile lor sau ca le vei bifa, casa de pariuri Netbet iti prezinta o promotie in urma careia ai putea primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei.Ce trebuie sa fac?


Eligibil la promotie este orice utilizator Netbet din Romania, fie el vechi sau nou. Pentru a intra in posesia celor 3 freebeturi trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia si sa plasezi 10 pariuri live si/sau pre-live si singure pe bilet, fiecare de cel putin 50 lei si cu o cota minima de 2.00. Butonul de inscriere trebuie accesat pana in noaptea de 23 aprilie, ora 1:59. Toate meciurile trebuie sa fie de pe tabloul de simplu, distincte.


Despre recompense


Cele 3 freebeturi se vor credita indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau necastigatoare, conditia fiind ca niciun jucator sa nu abandoneze sau ca pariul tau sa nu fie anulat. Freebeturile se vor credita in termen de 48 ore de la incheierea turneului, fiecare trebuind plasat in cel mult 7 zile pe orice partida de tenis cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie ar trebui sa aiba cota minima 2.00. Nu uita ca daca pariul tau e castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci numai profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·         Inscrie-te la promotia “3X50 RON – ATP Monte Carlo” din pagina acesteia

·         Plaseaza 10 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe tabloul de simplu de la Monte Carlo

·         Fiecare pariu trebuie sa aiba miza minima de 50 lei si cota minima 2.00

·         Vei primi 3 freebeturi de 50 lei fiecare indiferent de rezultatul partidelor

·         Fiecare freebet trebuie plasat in termen de 7 zile de la incheierea turneului din Monte Carlo

·         In considerare pentru plasarea freebeturilor se iau doar meciurile de tenis cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Indeplineste cerintele si ia freebeturile