Obtine 2550 RON bonus daca Simona Halep castiga US Open


Liderul mondial Simona Halep se afla la cel mai bun sezon al ei de pana acum. Nu doar fiindca a castigat primul ei titlu de Grand Slam din cariera, ci si pentru ca a suferit doar 8 infrangeri in 2018, mai putine decat anii precedent cand se afla in aceeasi faza. Pe hard Simona a disputat 32 partide, suferind doar 4 infrangeri. Nu ar fi deloc exclus, asadar, ca romanca sa reuseasca aici o performanta care sa o incununeze cu al doilea titlu de Grand Slam. Daca ai incredere in jocul Simonei, nu mai sta pe ganduri si profita de mega-promotia casei de pariuri 888sport, conform careia poti castiga 2550 lei pariind doar 50 lei.


5b82489ed069c_1535264926.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana luni, 27 august, ora 16:00 si vei efectua un depozit folosind codul “SUPERPARIURI”. Plaseaza apoi 50 lei, tot pana la ora 16:00, pe faptul ca Simona Halep va castiga ultimui Grand Slam al anului. Atentie, acest pariu trebuie sa fie primul plasat pe site, in caz contrar nefiind eligibil la bonus.


Despre recompensa

Vei obtine 2550 RON bonus daca Simona Halep castiga US Open, lucru destul de posibil, avand in vedere ca romanca este cotata cu a doua sansa. Chiar daca vei aplica la aceasta oferta, vei putea lua in continuare bonusul de bun-venit, lucru care constituie un mare plus. Castigul extra in urma acestei cote marite va fi platit sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea turneului de la US Open. De cel putin 10 ori trebuie rulat bonusul in termen de 60 zile pe cote minime de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau bilete multiple.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana luni seara
  • Efectueaza un depozit introducand codul SUPERPARIURI
  • Vei fi eligibil in continuare la bonusul de bun-venit
  • Plaseaza 50 lei pana luni seara pe faptul ca Simona Halep va castiga Grand Slamul de la US Open
  • Castigi 2550 lei bonus daca asta se va intampla
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 2.00 in termen de 60 zile


Simona vine dupa doua finale de Masters >>>