Obtine 100 RON freebet in prima etapa a Ligii I

In acest weekend se desfasoara prima etapa a sezonului cu numarul 101 din Liga I. Chiar daca in primele runde se recomanda sa nu se plaseze pariuri cu sume prea mari, rezultatele putand fi imprevizibile, faptul ca vorbim despre fotbalul intern ne ofera posibilitatea de a culege multe informatii “calde” despre echipele care ne intereseaza. Astfel, putem estima mai bine punctul in care se afla echipele cu pregatirea. Prin urmare, cine doreste sa mizeze pe prima etapa de Liga I este invitat sa o faca la casa de pariuri Netbet, care te intampina cu o promotie in urma careia poti castiga un freebet in valoare de 100 lei.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet, fie ei noi sau deja existenti. Dupa logare opteaza la promotie din pagina acesteia, dupa care plaseaza 5 pariuri live sau pre-live, insa singure pe bilet, din orice meci de Liga I. Pariurile se pot plasa si din aceeasi partida, cota minima fiind 1.6, iar miza minima 50 lei.


Despre recompensa

Vei obtine 100 RON freebet in prima etapa a Ligii I indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau nu, acesta acordandu-se in cel mult 48 ore de la incheierea ultimului pariu. Freebetul poate fi pariat pe orice eveniment sportiv, la o cota minima de 2.00, in termen de 7 zile de la creditare. In cazul in care preferi un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia numita “100 RON freebet Liga I”
  • Plaseaza 5 pariuri live si/sau pre-live, singure pe bilet, pe meciurile de Liga I
  • Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.6
  • In termen de 48 ore de la incheierea ultimului pariu vei primi un freebet de 100 lei chiar daca pariurile sunt castigatoare sau nu
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Primesti freebetul indiferent de rezultate >>>