Obtine 100 RON freebet in Lituania vs Romania

Romania si Lituania se afla pe ultimele doua pozitii in grupa din Liga Natiunilor, insa trebuie specificat ca “tricolorii” sunt neinvinsi in cele doua meciuri. In mod normal, Romania nu ar trebui sa aiba probleme prea  mari in fata unei echipe care nu a inscris in niciunul din cele doua jocuri de Liga Natiunilor. In vederea acestui aspect, ai posibilitatea de a obtine un freebet in valoare maxima de 100 lei in urma meciului dintre Lituania si Romania. Promotia este valabila la casa de pariuri Circus.


5bbe03798ae0d_1539179385.jpg


Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pana la ora meciului (joi, 21:45) pe victoria uneia dintre formatii sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul  dintre Lituania si Romania. Miza minima a pariului este 25 lei. Nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a participa la aceasta promotie, ci doar sa o accepti la completarea biletului de pariere. Jucatorii care au optat pentru promotia de prima depunere “Bonus Pariu Gratuit”, dar care nu au deblocat toate pariurile gratuite la care au dreptul, nu sunt eligibili la promotie.


Despre recompensa

Vei obtine 100 RON freebet in Lituania vs Romania in cazul in care pariul plasat de tine este necastigator, insa Romania marcheaza macar o data in prima repriza. Freebetul se va acorda pana la 8 octombrie, ora 18:00, trebuind pariat in termen de 7 zile de la creditare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Circus creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre Lituania si Romania
  • Miza minima a pariului este 25 lei
  • Daca pariul este necastigator, iar Romania marcheaza in prima repriza, intreaga miza ti se va rambursa sub forma de freebet, in limita a 100 lei
  • In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat freebetul


Transforma un pariu necastigator intr-unul castigator cu aceasta promotie de neratat >>>