Obtine 1 000 RON bonus de inregistrare si zeci de rotiri gratuite la cazinoul Betfair

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator din Romania care nu a jucat niciodata la Betfair Vegas. Nu trebuie decat sa depui minim 50 lei si maxim 1 000 lei. Depunerile efectuate prin portofelele electronice, precum Skrill, Neteller sau PayPal, nu sunt eligibile la promotie. Rotirile le vei primi imediat ce bonusul tau a fost transformat in bani cash sau pierdut. Astfel, in cazul in care depui mai putin de 500 lei vei primi 25 rotiri gratuite, iar daca vei depune 500 lei sau mai mult vei primi 50 rotiri. In plus, toti cei care vor incerca sectiunea “Vegas” pentru prima data vor primi alte 10 rotiri gratuite.

Nu ezita sa iti creezi cont la Betfair >>>

Despre recompense

Acest bonus inregistrare cazino Betfair trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile. Daca intr-o runda plasezi un pariu mai mare sau egal cu 30% din valoarea bonsului eventualele castiguri pot fi retinute. De asemenea, in cazul in care vei acoperi mai mult de 65% dintre numerele de la ruleta (25 numere) se poate intampla acelasi lucru. Sloturile, jocurile “arcade”, lozurile razuibile si pariurile in cota fixa exceptand Spin A Win/Lucky Wheel conteaza in proportie de 100% la rulaj, in vreme ce Sic Bo si majoritatea jocurilor de carti conteaza in proportie de 50%. Restul conteaza in proportie de 5% sau nu conteaza deloc la rulaj.

Cele 25 sau 50 rotiri gratuite pot fi folosite doar la slotul Gem Heat, acestea fiind disponibile timp de 7 zile de la creditare. Castigurile sunt cash, fara conditii de rulaj, la fel ca si castigurile obtinute in urma celor 10 rotiri gratuite, pe care le vei capata prima data cand vei accesa sectiunea “Vegas”. Cele 10 rotiri gratuite pot fi jucate la unul dintre urmatoarele 3 sloturi: Top Trumps Football Stars Sporting Legends, Age of the Gods: God of Storms, Justice League.

Rezumat

  • Inregistreaza-te aici la Betfair cazino
  • Vei putea obtine 100% pana la 1 000 lei, la care se adauga maxim 50 rotiri gratuite, daca vei efectua o prima depunere
  • Rotirile gratuite pot fi jucate doar la slotul Gem Heat

In plus, cei ce vor accesa prima data sectiunea “Vegas” vor primi 10 rotiri gratuite, valabile la sloturile Top Trumps Football Stars Sporting Legends, Age of the Gods: God of Storms sau Justice League

  • Toate rotirile obtinute din rotirile gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj
  • Bonusul de maxim 1 000 lei trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile

Nu ezita sa iti creezi cont la Betfair >>>