O va "face" nea Mircea pe Barça? Pariază pe 888 Sport şi prinde fabuloasă cotă de 51.00!

Într-o grupă cu FC Barcelona şi FC Barcelona, Dinamo Kiev nu avea nicio şansă de a se califica în optimile Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Mircea Lucescu are după 3 meciuri disputate doar 1 punct în clasament, câştigat la Budapesta cu Ferencváros TC. Echipa antrenată de Ronald Koeman vine după o înfrângere în La Liga cu Atlético Madrid, însă în Liga Campionilor are punctaj maxim, 9 puncte din 9 posibile. Vor reuşi ucrainenii o surpriză marţi seară cu catalanii?

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci interesant din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 5.00 pentru o victorie a ucrainenilor şi cota 7.00 pentru un succes al spaniolilor pe "NSC Olimpiyskiy" din Kiev.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 24 noiembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Dinamo Kiev sau a lui FC Barcelona, la cotă de 51.00, respectiv 7.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Dinamo Kiev şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 1.275 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Barcelona şi aceasta câştigă pe "NSC Olimpiyskiy", vei obţine în cont pariuri gratuite de 7.00 x 25 lei = 175 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 5.00 pentru un suces al lui Dinamo Kiev, 4.10 remiza şi 1.70 pentru o victorie a lui FC Barcelona.

Ucrainenii pornesc cu şansa a doua, însă ştiu că FC Barcelona nu mai este ce a fost şi cu multă determinare şi puţină şansă, vor încerca să obţină măcar un punct, mai ales că nu va juca Lionel Messi. Va fi un meci atractiv, care merită urmărit la tv şi mai ales pariat, ţinând cont că are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!.