O singura rotire iti poate aduce 3000 RON

Ce parior nu si-ar dori sa paseasca in 2019 cu dreptul? Casa online Unibet iti ofera aceasta sansa, prezentand un turneu de jocuri slot in care o singura rotire te poate instala in fruntea clasamentului.


In cateva secunde poti urca pana pe primele locuri >>>


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet este eligibil la aceasta promotie, pentru a aparea in clasament trebuind intai sa optezi la promotie din pagina acesteia. Participa apoi la orice slot Novomatic (Greentube), sigla aparandu-ti imediat ce ai deschis un joc. Poti descoperi mai repede jocurile eligibile consultand termenii si conditiile din pagina promotiei. Turneul se va incheia in noaptea de 7 ianuarie, ora 00:59, clasamentul luand in calcul o singura rotire, netrebuind, asadar, sa cheltuiesti sute de lei pentru a fi in  fruntea clasamentului. Concret, primul clasat va fi cel ce va avea cel mai mare castig egalizat dupa o singura runda. Clasamentul se va updata periodic in sectiunea „Turnee in cazino” din categoria „Cazino”, turneu denumit „Trecerea dintre ani”.


Despre recompense

La turneul cu premii totale de 10 000 RON o singura rotire iti poate aduce 3000 RON, acesta fiind premiul care i se va credita in cont primului clasat. Vor fi premiati primii 100 utilizatori, al doilea urmand sa primeasca 2 000 lei, iar al treilea 1 000 lei. Cei clasati pe pozitiile 4 si 5 vor castiga doar 300 lei, urmatorii 5 urmand sa ia 100 lei, ocupantii locurilor 11-20 primind 50 lei, pentru ca restul de 80 sa obtina 30 lei. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia numita „10 000 RON pentru trecerea dintre ani”
  • Joaca la sloturile Novomatic (Greentube)
  • Turneul se incheie in noaptea de 7 ianuarie, ora 00:59
  • Clasamentul va lua in calcul cele mai mari castiguri egalizate dupa o singura runda
  • Banii se acorda cash, fara cerinte de rulaj


In cateva secunde poti urca pana pe primele locuri >>>