O rotire la sloturi iti poate aduce zeci de mii de lei in fiecare zi

Daca esti pasionat al jocurilor slot vei fi incantat sa afli ca in luna aprilie casa online Unibet ti-a pregatit zilnic un turneu in care poti castiga mii sau chiar zeci de mii de lei. Si mai interesant ca aceste premii substantiale le poti castiga in urma unei singure rotiri.

In aprilie norocul iti poate surade la sloturi >>>

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a juca vreun slot trebuie sa optezi pentru promotie, optare care se poate face din pagina acesteia, numita “Turnee de 570 000 RON in luna aprilie”. Pe pagina vei gasi turneele ce se vor disputa in urmatoarele zile, tu trebuind sa optezi pentru fiecare la care intentionezi sa joci. Un turneu poate dura o zi, doua zile sau o saptamana, tot acolo urmand sa afli si care sunt jocurile eligibile. Sunt incluse sloturi clasice, precum Viking Runercraft, Super Flip, Moon Princess sau Book of Dead. Pentru a intra in clasament, trebuie sa joci minim o runda la sloturile selectate de Unibet in ziua respectiva. In general, miza minima este de 0.5 lei per rotire.

Despre recompensa

Daca vei participa zilnic la turnee cu premii de zeci de mii de lei nu inseamna neaparat ca trebuie sa mizezi sume mari pentru a avea sanse la locurile fruntase. Asta deoarece clasamentul va lua in calcul cele mai mari castiguri egalizate intr-o singura runda. Astfel, fiecare turneu va premia 50 jucatori ce au reusit cel mai mare castig egalizat intr-o runda la slotul selectat. Clasamentul, dar si premiile pot fi vazute in pagina jocurilor eligibile, in functie de durata premiile variind. Premiile se acorda cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza din pagina promotiei pentru fiecare turneu in parte
  • Joaca slotul selectat de Unibet in acea zi
  • Clasamentul va lua in calcul cele mai mari castiguri egalizate intr-o singura runda
  • Primii 50 jucatori sunt premiati la fiecare turneu
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

In aprilie norocul iti poate surade la sloturi >>>