O promotie de exceptie la 888 Sport pentru 13-14 iunie 2020

Casa de pariuri 888 Sport are, pentru sfârşitul de săptămână 13-14 iunie 2020 o ofertă colosală cu cinci meciuri din Bundesliga şi trei din La Liga. Dacă vei pronostica corect cele opt partide, vei câştiga 10.000 lei. Tot ce ai de făcut este să dai corect pronosticurile la meciurile Hertha BSC - Eintracht Frankfurt, SC Paderborn - Werder Bremen, VfL Wolfsburg - SC Freiburg, Celta Vigo - Villarreal CF, CD Leganés - Real Valladolid, Athletic Bilbao - Atlético Madrid, FSV Mainz 05 - FC Augsburg şi FC Schalke 04 - Bayer Leverkusen.

Ce trebuie să faci pentru a intra în cursa premiilor la 888sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 13 iunie, ora 14:30;
  • Adaugă predicții 1, X sau 2 pentru cele 8 meciuri din promoția acestui weekend;
  • Prezici corect toate cele 8 rezultate campionatele Germaniei şi Spaniei și câștigi 10.000 lei;
  • Acest premiu colosal va fi împărțit dacă vor fi mai mulți câștigători;
  • Dacă nu prezici corect toate cele opt pronosticuri, vei primi cadou un Free Bet în valoare de 5 lei pentru fiecare predicție corectă;

Iată că în această săptămână, vor reveni şi meciurile din La Liga, astfel că pariorii vor avea la dispoziţie încă un campionat de top pe lângă Bundesliga. Gata cu meciurile din Belarus, Nicaragua, Tadjikistan sau alte campionate exotice! E timpul să pariezi pe meciuri unde se joacă un fotbal adevărat şi, mai ales, să intri în cursa pentru câștigarea a 10.000 lei! Va fi un final de sezon incendiar, cu multe partide interesante, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la 888 Sport!