O casa de pariuri este sponsorul Academiei Rapid pe urmatorii 5 ani

Academia Rapid este lider in Liga a IV-a, e adevarat, cu o partida in plus decat contracandidatele la promovare, insa fara sa piarda vreun punct, primind un singur gol, sansele de a promova in Liga a III-a fiind foarte mari. Un asemenea nume mare trebuia sa aiba un sponsor oficial pe masura, cunoscut de toata lumea.
 
In ultimele sezoane, casa de pariuri Superbet a fost mai mereu prezenta pe echipamentul rapidistilor, la fel facand-o si acum. Concret, zilele trecute casa ce are peste 600 agentii offline in toata tara a semnat un contract de sponsorizare cu Academia Rapid, valabil pe o perioada de 5 ani.
 
 

Declaratii


Vlad Ardeleanu (director general Superbet Romania): “Suntem mandri ca putem pune umarul la renasterea unuia dinre cele mai importante branduri sportive romanesti si ca, alaturi de milioanele de microbisti din tara, ducem traditia mai departe”. "Este un proiect care ne-a convins ca poate deveni unul de referinta pentru fotbalul romanesc. Vom fi onorati sa urcam treptele performantei sportive si manageriale, alaturi de culorile alb-visinii. Fotbalul romanesc are nevoie de renasterea giulestenilor".
 

De amintit ca Superbet sustine performanta in mai multe sporturi, fiind sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din Romania inclus in circuitul ATP - Sibiu Open, pentru vicecampioana Romaniei la baschet - Steaua CSM, pentru echipa de ciclism Dinamo BikeXpert și pentru echipa care a dat golgheterul editiei trecute a Ligii I, Gaz Metan Medias.
 
Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din Romania, a anuntat intrarea in ultima etapa a negocierilor pentru obtinerea licentei de operare pariuri online in Gibraltar. Prin aceasta licenta, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale si de Est care reuseste sa intre in clubul select al operatorilor licentiati din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supusi celei mai stricte legislatii din lume in materie de gambling online.
 
In contextul in care intentioneaza sa-si dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet si-a deschis deja un birou in Gibraltar, iar urmatorul pas va fi sa-si creasca numarul de angajati – de la 20 anul acesta pana la 50 pana in decembrie 2018.
 
Pana la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa si pe piata online și offline din Polonia. Pentru a-si pregati mutarea, compania romaneasca a recrutat o intreaga echipa de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. In Polonia, Superbet spera sa deschida 80 de agenții pana la sfarsitul anului, pentru ca pana la Campionatul Mondial din 2018 sa ajunga la 120 de locații. Pe langa Polonia, Superbet vizeaza si alte piete vecine (Cehia), dar și vest-europene.