Numara-te printre primii care se logheaza in fiecare luni si poti castiga 10 rotiri gratuite

Tuturor iubitorilor de cazino si nu numai le place sa primeasca rotiri gratuite fara nicio investitie. Iar casa online Unibet asta le ofera pe parcursul lunii august. In fiecare zi de luni din aceasta luna ai ocazia de a castiga 10 rotiri gratuite doar daca vei fi printre primii care vor accesa slotul selectat de Unibet intr-un anumit interval orar.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet este eligibil la aceasta promotie. In fiecare zi de luni din luna august la promotie va participa un alt joc slot. Astfel, pe 5 august va participa King of Slots, pe 12 august participa Secrets of Atlantis, jocul participant pe 19 august este Theme Park: Tickets of Fortune, in vreme ce in 26 august este Drive: Multiplier Mayhem. 

Pentru a putea castiga rotirile este de ajuns ca in ziua de luni sa te loghezi la Unibet si sa accesezi jocul slot selectat intre orele 19:00 si 23:59, ora Romaniei. Daca esti printre primii 500 care vor face asta vei primi cele 10 rotiri gratuite la slotul care participa la promotie in acea zi de luni. Jocul poate fi accesat atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Logheaza-te si castiga rotiri gratuite in august, castigurile dobandite in urma rotirilor gratuite trebuind rulate de 25 ori in termen de 30 zile doar la jocurile NetEnt. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • In fiecare luni din august fii printre primii 500 care acceseaza jocul slot selectat in acea zi, care poate fi gasit mai sus, in intervalul 19:00 – 23:59 
  • Daca vei reusi asta vei primi 10 rotiri gratuite la jocul selectat
  • Castigurile din rotirile gratuite trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile la jocurile NetEnt

external linkLink-uri externe interzise