Numai astazi poti obtine 30 lei pariu fara risc

In aceasta perioada, cand multe campionate, nu doar de fotbal, mai au putin pana la pauza competitionala, multe echipe s-ar putea relaxa si gandi deja la vacanta, motiv pentru care prestatiile din campionat ar putea fi mai slabe, inregistrandu-se, astfel, surprize neplacute. De aceea ni se pare ideala promotia casei de pariuri Unibet conform careia vei primi un pariu fara risc de 30 lei.Pariaza in cazinoul live si obtine pariul fara risc >>>


5c14f07d1a009_1544876157.jpg


Ce trebuie sa fac?

Prima actiune o reprezinta accesarea sectiunii „Oferta de bonusuri” din contul tau, de acolo trebuind sa accepti bonusul valabil doar astazi. Plaseaza apoi in total minim 120 lei in cazinoul live, pe jocurile de Blackjack si Ruleta, in decursul zilei de azi, 15 decembrie. Pariurile in care se poate miza doar pe doua variante (rosu/negru, par/impar) sunt excluse de la promotie.


Despre recompensa

Numai astazi poti obtine 30 lei pariu fara risc, daca vei indeplini cu succes misiunea aparandu-ti in cont un pariu fara risc in valoare de 30 lei. Pentru a-l activa trebuie sa-ti accesezi din nou contul, sectiunea „Oferta de bonusuri”. Primul pariu plasat dupa activarea ofertei va fi considerat fara risc, asta insemnand ca daca pariul (plasat din banii tai) este necastigator, vei primi in cont 30 lei. Pariul fara risc este valabil doar astazi, 15 decembrie, pana la 23:59. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Oferta de bonusuri” si activeaza promotia de azi
  • Ruleaza astazi minim 120 lei pe Blackjack si/sau Ruleta din cazinoul live
  • Acceseaza-ti din nou contul, sectiunea „Oferta de bonusuri” si activeaza pariul fara risc
  • Daca primul pariu plasat dupa activarea bonusului este necastigator ti se vor rambursa in cont 30 lei
  • Banii sunt cash, fara conditii de rulaj


Pariaza in cazinoul live si obtine pariul fara risc >>>