Numai astazi poti castiga 10 rotiri gratuite in cadrul Calendarului Festiv Unibet

Calendarul Festiv Unibet va dura pana in ziua de Ajun, cu ajutorul acestor promotii putand sa-ti rotunjesti castigurile considerabil.

Casa de pariuri Unibet prezinta de cativa ani buni, sub diverse denumiri, acest Calendar Festiv in luna decembrie. Pana pe 24 decembrie ne vor astepta multe surprize placute, promotiile zilnice vizand nu doar platforma de cazino, ci si pe cea de sport, live casino, poker sau chiar bingo. Asa s-a intamplat anii trecuti si cu siguranta la fel se va intampla si acum. Pentru astazi, 2 decembrie, Unibet a pregatit 10 rotiri gratuite la un joc slot, rotiri pe care le vei obtine automat daca vei deschide acel slot intr-un anumit interval orar.

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Slotul la care se face referire se numeste Secret of Christmas. Oferta este disponibila intre orele 20:00 si 21:00. Poti castiga 10 rotiri gratuite doar astazi in cadrul Calendarului Festiv, pentru a le primi trebuind doar sa deschizi jocul Secret of Christmas in acest interval. Castigurile rezultate in urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori doar pe sloturi de la furnizorul NetEnt. Numele furnizorului iti va aparea pe ecran imediat ce vei deschide respectivul joc. Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile, astfel ca ai destul timp la dispozitie. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Logheaza-te la Unibet si deschide slotul „Secret of Christmas” astazi, 2 decembrie, intre orele 20:00 si 21:00
  • Imediat ce vei deschide jocul vei primi 10 rotiri gratuite la acest slot
  • Castigurile rezultate in urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori doar pe sloturile de la furnizorul NetEnt
  • Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile

external linkLink-uri externe interzise