Nu rata ultima ocazie de a profita de bonusurile Winmasters pentru EURO 2024!

Winmasters însoțește Campionatul European de fotbal până la final și, alături de cotele sale de top, oferă și o serie întreagă de promoții ce încă mai pot fi accesate în ultimele zile ale turneului din Germania.

Bonus 600 LEI la înscrierea la Winmasters 

În primul rând, dacă nu aveți deja cont la Winmasters, atunci poate că ar fi bine să vă deschideți unul, deoarece ofertele acestui bookmaker sunt excepționale. Pe lângă cote de top, aici veți găsi și un bonus de bun-venit de 100% din valoarea primei depuneri, până la 600 de LEI. 

Alege mingea norocoasă cu promoția Shot and Win

Cei care intră zilnic în contul Winmasters pot câștiga premii gratuite cu promoția Shot and Win! Tot ceea ce trebuie să faceți e să intrați în contul Winmasters și să alegeți una dintre cele trei mingi disponibile. Puteți câștiga rotiri gratuite, Jetoane de aur și pariuri gratuite! Promoția e valabilă până în ultima zi a EURO 2024. 

Premii zilnice excepționale cu Calendarul EUROMASTERS!

Winmasters are o promoție specială pentru finala EURO 2024 în Calendarul EUROMASTERS. Pentru a profita de aceasta, intrați în contul dumneavoastră și verificați care e premiul oferit pentru marea finală de la Berlin.

Echipa pe care ai pariat conduce cu 2-0? Ai câștigat!

Despre 2-0 se spune că e cel mai periculos scor în fotbal, însă acest lucru nu e valabil și la Winmasters! Și, dacă veți miza pe finala EURO 2024, iar formația pe care ați pariat conduce cu scorul de 2-0, indiferent de momentul în care tabela de marcaj indică acest rezultat, pariul e câștigător!

Cote cu marjă 0% la Euro, cele mai bune de pe piață

Pe întreaga durată a Campionatului European, Winmasters a propus zilnic pariuri care au cote cu marjă 0%. Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote, un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu obține profit din pariurile pe rezultatul final și pe câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune de pe piață.