Nu rata doua cote COLOSALE din Premier League si La Liga!

Manchester City a fost exclusă din cupele europene, astfel că locul 5 din Premier League a devenit de Champions League. Manchester United este clasată pe poziţia a 5-a, însă Sheffield United, Wolverhampton, Tottenham şi Arsenal luptă şi ele pentru a se califica în cea mai puternică competiţie inter-cluburi din lume. José Mourinho va juca împotriva fostei sale echipe şi, normal, va face tot posibilul să câştige. În tur pe "Old Trafford", Manchester United a bătut-o pe Tottenham cu 2-1.

FC Barcelona vrea să câştige în acest sezon al 3-lea titlu consecutiv în La Liga şi Liga Campionilor. Catalanii se vor lupta în ultimele 9 etape doar cu Real Madrid. Barça este într-o formă excelentă, având 7 victorii în ultimele 8 etape. În ultimele 3 etape băieţii lui Quique Setién nu au încasat niciun gol, dar au marcat 7. FC Sevilla este pe podium în La Liga şi se luptă cu Atlético Madrid, Getafe şi Real Sociedad pentru a evita Europa League. În tur pe "Camp Nou" FC Barcelona s-a distrat cu Sevilla, 4-0.

Pentru aceste meciuri din Premier League şi La Liga, casa de pariuri Betfair oferă super cota de 75.00 pentru victoria lui Manchester United, respectiv 50.00 pentru un succes al lui FC Barcelona!

Cum profiți de această ofertă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până vineri, 19 iunie 2020, ora 20:15;
  • Profită de cota excelentă a meciului Tottenham vs ManUnited, folosind codul promoţional ZFBNQK;
  • Primeşti cota mărită de 75.00 pentru victoria lui Manchester United la Londra;

 

  • Deschide cont la Betfair până vineri, 19 iunie 2020, ora 21:00;
  • Profită de cota excelentă a meciului FC Sevilla vs FC Barcelona, folosind codul promoţional ZFBNQL;
  • Primeşti cota mărită de 50.00 pentru victoria lui FC Barcelona;


  • Aceste cote speciale oferite de Betfair sunt valabile doar pentru primul pariu plasat;
  • Acest bonus trebuie rulat o singură dată;


Cotele normale ale meciului Tottenham vs Manchester United sunt: 2.95 pentru victorie Tottenham, 3.40 pentru egal şi 2.40 pentru un succes al lui Manchester United.

Cotele normale ale meciului FC Sevilla vs FC Barcelona sunt: 3.90 pentru victoria lui FC Sevilla, 3.70 pentru egal şi 1.90 pentru un succes al lui FC Barcelona.

Cum iei banii dacă pariul tău va fi câştigător?

Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe aceste cote marite. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;

Dacă pariezi pe victoria lui Manchester United şi aceasta va câştiga, vei încasa 375 lei;

Dacă pariezi pe victoria Barçei şi aceasta va câştiga, vei încasa 250 lei;

Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi creditat în cont sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Casa de pariuri Betfair vă aduce în dar foarte des astfel de promoţii, la care puteți profita de cote absolut fulminante.