Nu rata cotele generoase pentru marele meci Milan - Juventus!

"Il Diavolo" are un sezon de excepţie în campionatul Italiei, unde este lider după 15 etape disputate, cu 37 puncte. AC Milan este singura echipă din Serie A care nu a pierdut niciun meci în acest sezon. "La Vecchia Signora" este la 10 puncte de "Rossoneri", însă mai are de jucat o restanţă cu SSC Napoli. Dacă Juve va câştiga cu Milan şi Napoli va face 33 puncte şi va reveni în lupta pentru titlu.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din Serie A din acest debut de an. Mai exact, ai cota 17.00 pentru o victorie a lui Milan şi cota 12.00 pentru un succes al lui Juventus pe "San Siro" din Milano.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 6 ianuarie 2021, ora 21:45;
  • Pariază pe victoria lui AC Milan sau a lui Juventus Torino, la cotă de 17.00, respectiv 12.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe AC Milan şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 425 lei;
  • Dacă pariezi pe Juventus Torino şi aceasta câştigă pe "San Siro", vei obţine în cont pariuri gratuite de 12.00 x 25 lei = 300 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.15 pentru un suces al lui AC Milan, 3.30 remiza şi 2.25 pentru o victorie a lui Juventus Torino.

Trebuie de reţinut că AC Milan nu are niciun eşec în ultimele 27 partide susţinute în campionatul Italiei şi nu mai puţin de 17 meciuri la rând în care a înscris cel puţin 2 goluri! Juventus Torino are 3 meciuri consecutive cu rezultate de peste 2,5 goluri în Serie A şi a marcat cel puţin un gol în toate meciurile disputate în deplasare. Aşadar ne aşteptăm la un meci cu multe goluri, la un adevărat spectacol. Va fi un meci cu o super promoţie la 888 Sport şi tot ce ai de făcut e să-ţi faci cont la această casă de pariuri!