Nu rata cotele generoase pentru marele meci Lazio - Juventus!

Lazio Roma este după 6 etape disputate în campionatul Italiei pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce Juventus Torino este pe poziţia a 3-a, cu 12 puncte. Ambele echipe au jucat la începutul săptămânii în Liga Campionilor, "Biancocelesti" remizând la Sankt Petersburg, 1-1 cu Zenit iar "Bianconeri" câştigând la Budapesta, 4-1 cu Ferencvárosi TC. După ce a pierdut cu Sampdoria, echipa antrenată de Simone Inzaghi a reuşit 2 victorii la rând în Serie A, 2-1 cu Bologna şi 4-3 cu Torino. În ultima rundă, echipa antrenată de Andrea Pirlo s-a impus cu 4-1 pe terenul nou promovatei Spezia.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci de tradiţie din fotbalul italian. Mai exact, ai cota 21.00 pentru o victorie a "Le Aquile" şi cota 11.00 pentru un succes al "Le Zebre" pe "Stadio Olimpico".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 8 noiembrie 2020, ora 13:30;
  • Pariază pe victoria lui Lazio Roma sau a lui Juventus Torino, la cotă de 21.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Lazio şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 525 lei;
  • Dacă pariezi pe Juve şi aceasta câştigă la pe "Stadio Olimpico", vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.70 pentru un suces al lui Lazio Roma, 3.95 remiza şi 1.86 pentru o victorie a lui Juventus Torino.

În sezonul precedent din Serie A, Lazio a învins-o în tur cu 3-1 la Roma pe Juventus, în timp ce campioana a câştigat în retur cu 2-1 la Torino. Lazio a mai învins-o pe Juventus cu 3-1 şi în Supercupa Italiei, la Riyadh. Acum, va fi un meci foarte atractiv, între două echipe rivale, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!