Nu rata cotele de 26.00 respectiv 10.00 pentru Chelsea vs Manchester City

Chelsea a revenit în forţă, învingându-le cu 4-0 pe Everton şi 2-0 pe Aston Villa. Băieţii Frank Lampard au ca obiectiv să se califice în Liga Campionilor şi deocamdată sunt pe locul 4 în clasament, având 5 puncte în plus faţă de poziţia a 6-a. În tur Chelsea a pierdut pe "Etihad Stadium" cu scorul de 2-1, deşi a marcat prima.

external linkLink-uri externe interzise

Manchester City s-a distrat cu Arsenal şi Burnley, pe care le-a bătut cu 3-0 şi 5-0, însă este la 20 de puncte de FC Liverpool şi nu mai are cum să-şi apere titlul. Băieţii lui Pep Guardiola au fost excluşi din cupele europene timp de două sezoane, astfel că vor în acest sezon locul 2 în Premier League şi să câştige Liga Campionilor.

external linkLink-uri externe interzise îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din Premier League. Mai exact, ai cota 26.00 pentru o victorie a lui Chelsea şi cota 10.00 pentru un succes al lui Manchester City

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • external linkLink-uri externe interzise până joi, 25 iunie, ora 22:15;
  • Pariază pe victoria lui Chelsea sau a lui Manchester City, la cota de 26.00, respectiv 10.00;
  • Cotele normale de pe 888 Sport la meciul Chelsea - Manchester City sunt 4.00, 4.00, 1.76;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Chelsea şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 650 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester City şi aceasta câştigă pe "Stamford Bridge", vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Echipa patronată de Roman Abramovich este la 5 puncte de Europa League şi va juca cu Manchester City. Londonezii încă au emoţii de a se califica în Liga Campionilor, pentru că e foarte greu să o bată pe Manchester City. Manchester United, Wolverhampton, Sheffield United, Tottenham, Crystal Palace şi Arsenal abia aşteaptă ca "albaştrii" să facă un pas greşit, pentru că şi ele încă mai speră la un loc de Liga Campionilor. În concluzie, nu rata promoţiile excelente oferite de external linkLink-uri externe interzise!