Nu rata cel mai mare bonus de inregistrare la cazinoul online

Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre un bonus maxim de 2 000 lei, pe care il poti obtine in urma primelor trei depozite. Astfel, in urma primului depozit ai putea obtine un bonus de 100%, pana la 800 lei, in urma celui de-al doilea 150% pana la 600 lei, iar in urma celui de-al treilea 200% pana la 600 lei. De toate astea te vei bucura doar daca la prima depunere vei introduce codul “FORTUNA1” in campul “Cod Promo”. La al doilea si al treilea depozit nu trebuie sa mai introduci niciun cod bonus. Pentru a profita la maxim de promotie primul depozit trebuie sa fie 800 lei, al doilea 400 lei, iar al treilea 300 lei. Toate cele trei bonusuri trebuie acceptate in termen de 28 zile de la inregistrarea la Fortuna. Pentru a beneficia de bonusurile la al doilea si al treilea depozit trebuie sa contactezi operatorii Fortuna prin live chat sau mail imediat dupa efectuarea depunerii.

Depune si bucura-te de bonus >>>

Despre recompense

Nu putem spune ca avem parte de niste conditii de rulaj foarte grele pentru acest bonus inregistrare cazino Fortuna. Pentru fiecare bonus ai la dispozitie 7 zile ca sa finalizezi rulajul. Bonusul plus depozitul trebuie rulate de 25 ori in acest interval. Pentru fiecare bonus trebuie indeplinite cerintele de rulaj inainte de acordarea urmatorului bonus. Intr-o singura runda nu poti paria mai mult de 30% din valoarea bonusului, in caz contrar toate bonusurile si castigurile putand fi anulate. De asemenea, se vor anula in cazul in care folosesti tactici de pariere la cote cu risc minimal (rosu/negru, par/impar etc.).  Sloturile si lozurile razuibile contribuie in proportie de 100% la rulaj, pariurile in cota fixa in proportie de 50%, Ruleta in proportie de 20%, iar celelalte jocuri maxim 10%.

Rezumat

  • Creeaza-ti acum cont la Fortuna
  • Efectueaza un prim depozit introducand codul “FORTUNA1”
  • Vei primi bonusuri in urma primelor 3 depozite, fiind necesar sa contactezi serviciul de live chat pentru creditarea celui de-al doilea si al treilea bonus
  • Toate cele trei bonusuri trebuie acceptate in termen de 28 zile de la inregistrare
  • Fiecare bonus trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare
  • Depozitul si bonusul trebuie rulate de 25 ori

Depune si bucura-te de bonus >>>