Nu ai noroc la sloturi? Ti se va rambursa miza pe 1 aprilie, fara nicio pacaleala

Este o promotie menita sa te faca putin mai relaxat, chiar daca ai ghinion la sloturi. Fiindca este stiut faptul ca la jocurile mecanice totul tine de noroc. Pe 1 aprilie vei putea primi o rambursare pana la 1 000 lei daca incerci jocurile ISoftBet si ai ghinion si nu, nu e nicio pacaleala.

Jucand sloturi la aceasta casa online vei putea beneficia de rambursare >>>

Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila pana pe 31 martie, ora 23:59, la aceasta fiind eligibili toti utilizatorii Maxbet care efectueaza minim o depunere in intervalul 25 martie-31 martie. Apoi trebuie sa mizezi la sloturile ISoftBet, jocuri care iti vor fi afisate in sectiunea “Cazino” daca vei duce mouse-ul pe “Configurare”, buton aflat in partea dreapta, si vei selecta din lista “ISoftBet”. In intervalul mentionat mai sus ruleaza minim 100 lei pe aceste sloturi, 78 la numar. Bonusul este calculat pe baza pierderilor nete (total pariuri-total castiguri).

Despre recompensa

Pierderile la sloturi vor fi rambursate in aceasta saptamana daca vei juca la sloturile ISoftBet. Valoarea rambursarii este de 15% din pierderile nete avute in acest interval, pana la 1000 lei. Rambursarea este cash, fara conditii de rulaj, acordandu-se in decursul zilei de luni, 1 aprilie.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza un depozit in intervalul 25 martie-31 martie
  • Ruleaza la sloturile ISoftBet minim 100 lei pana la 31 martie
  • Pe 1 aprilie ti se va rambursa 15% din pierderile nete, pana la 1000 lei
  • Rambursarea este cash, fara conditii de rulaj


Jucand sloturi la aceasta casa online vei putea beneficia de rambursare >>>