Norvegia aduce profit rapid la pariuri

Meciurile amicale intre echipele din Norvegia sunt in toi. Mai este putin pana la inceputul lunii Aprilie cand se vor relua campioantele in Norvegia, in toate ligiile.

Byasen si Nardo sunt doua echipa din a treia liga din Norvegia. Ambele echipe sunt in grupa a doua. Cele doua echipe au terminat pe locul sase, respectiv sapte sezonul trecut. In sezonul trecut ambele echipe au reusit sa castige meciurile de pe teren propriu. Nardo a castigat meciul de pe teren propriu cu 2-0, iar Byasen a facut instructie cu Nardo acasa, 5-1, dupa ce Nardo reusise sa deschida scorul in minutul 2. Insa pana la pauza Byasen  a reusit sa intoarca rezultatul si conducea deja la pauza cu 3-1. Meciuri multe de-a lungul timpului intre cele doua echipe, de foarte multe ori s-au inscris goluri in ambele porti. Foarte rare au fost meciurile cand niciuna dintre cele doua echipe nu au reusit sa inscrie gol in meci. In 13 din ultimele 18 meciuri directe s-au inscris goluri in ambele porti. Cred ca este cea mai buna alegere pentru acest meci, avand in vedere ca este meci amical. 

E drept ca Byasen a facut doar 0-1 in ultimul meci amical cu Levanger. Insa Nardo a facut meciuri amicale mult mai spectaculoase, 3-2 cu Kolstad si 1-2 cu Steinkjer.

Meciul va incepe la ora 22:00 asa ca inca mai ai timp sa pariezi la acest meci. 
La o cota de 1.60 la NetBet, alegerea ca ambele marcheaza cred este o alegere castigatoare la acest meci.