NetEnt lansează un nou slot: Cornelius

Furnizorul NetEnt lansează slotul Cornelius, unde îi întâmpină pe jucători cu o temă hazlie, respectiv te poartă prin bucătăria unei drăgălașe pisici. Aceasta este dornică să te servească oricând cu preparate delicioase.

A trecut doar o lună din această toamnă, dar furnizorii de sloturi video au fost activi din toate punctele de vedere. Așa se explică apariția nenumăratelor sloturi, printre care se regăsește și Cornelius, ce aparține dezvoltatorului NetEnt. Considerat un joc cu de toate, acesta servește o temă hazlie și inedită amatorilor de păcănele online. O pisică drăgălașă este principalul personaj al slotului și care își face de treabă prin bucătărie, gata să vină cu nenumărate preparate delicioase.

Jocul ca la aparate Cornelius vine însoțit nu doar de o temă interesantă și de un ecran de joc viu colorat și vesel, ci și cu o mulțime de funcții interesante. Una dintre ele este funcția Cash Drop, care îți poate aduce câștiguri interesante. Există și funcția de rotiri gratuite, care îl face să fie un joc ce merită atenție atunci când va intra și în cazinourile online licențiate de pe teritoriul țării noastre.

Caracteristici joc de păcănele online Cornelius

Furnizorul NetEnt este cunoscut la nivel mondial pentru realizările sale, iar o parte din sloturile lansate deja își găsesc locul și în România, prin intermediul operatorilor de jocuri de noroc. Superbet este unul dintre cei care îți pun la dispoziție o gamă variată de sloturi la care ai acces. Nu doar NetEnt este furnizorul prezent pe această platformă, ci există mii de sloturi de la cei mai în vogă dezvoltatori.

Cum există mereu jocuri noi adăugate, Cornelius are mari șanse să facă și el parte din paleta de sloturi ca la aparate accesibile românilor. Caracteristicile lui sunt interesante și le oferă jucătorilor posibilitatea de a-și alege miza potrivită bugetului alocat pentru sesiunea respectivă. Poți paria de la câțiva bani per rotire și până la câteva sute de lei, dar și câștigurile sunt pe măsură. În total ai 1.024 de modalități de plată. RTP-ul este 92.1%, iar volatilitatea este scăzută. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține ajunge la 1.051 X miza.

Un slot vesel, cu o temă interesantă și multiple caracteristici generale care să te facă să-ți dorești să îl joci din nou și din nou. Acesta este jocul ca la aparate Cornelius. Joacă acum la Superbet sloturile furnizorului NetEnt!