Netbet te intampina cu un bonus de 2 000 RON si 300 runde gratuite

Ce trebuie sa fac?

Bonusul nu se acorda integral, ci in urma primelor 3 depozite. Astfel, la prima depunere trebuie sa introduci codul NB1, la a doua depunere introdu codul NB2, iar la a treia codul NB3. Depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu sunt eligibile la promotie. La efectuarea primului depozit de minim 20 lei vei primi 100%, pana la 800 lei, la care se adauga cel mult 50 rotiri gratuite la Roata Norocului. La efectuarea celui de-al doilea depozit de minim 50 lei vei primi 100%, pana la 400 lei, dar si cel mult 100 rotiri gratuite, iar la al treilea depozit de minim 50 lei vei primi 100% din suma depusa, pana la 800 lei, la care se adauga pana la 150 rotiri gratuite.

Raspunde afirmativ bonusului urias de inregistrare >>>

Aceste rotiri pot fi folosite la jocurile: Starburst, Golden Glimoire, Secret of the Stones si Divine Fortune. Dupa efectuarea depunerilor deschide unul din aceste 4 sloturi si iti va aparea automat o roata a norocului, care iti va dezvalui cate rotiri ai castigat.

Despre recompense

Acest bonus inregistrare cazino Netbet de 100% este valabil doar la jocurile slot. Bonusurile trebuie rulate de 30 ori pentru primul depozit si de 40 ori pentru urmatoarele doua depozite in termen de 7 zile de la creditare. Rundele gratuite sunt valabile timp de 7 zile din momentul acordarii, castigurile obtinute din rundele gratuite trebuind rulate de 40 ori in termen de 7 zile de la ultima rotire.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont acum la Netbet Cazino
  • Introdu codurile NB1 pentru prima depunere la Netbet, NB2 pentru a doua depunere si NB3 pentru a treia depunere
  • Pe langa bonusurile de 100%, la deschiderea sloturilor mai sus mentionate iti va aparea o roata care iti va indica numarul de rotiri obtinute
  • Bonusul de 100% trebuie pariat de 30 ori pentru primul depozit si de 40 ori la urmatoarele doua depozite, fiecare rulaj trebuind indeplinit in termen de 7 zile
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 40 ori tot in termen de 7 zile

Raspunde afirmativ bonusului urias de inregistrare >>>