NetBet - Calendarul sărbătorilor - Un cadou gratuit zilnic

Casa de pariuri NetBet vine cu o ofertă atractivă pentru clienţii săi, cu ocazia Crăciunului. Accesează contul tău NetBet, dă click pe data de astăzi și deschide un cadou surpriză de Crăciun zilnic, până pe 31 Decembrie!


NetBet a pus în joc peste 2.000.000 RON în premii de care să se bucure clienţii săi, așa că nu rata PREMIUL TĂU ZILNIC GRATUIT!

Deschide câte o uşiţă în fiecare zi şi bucură-te de cadoul tău!

CUM POȚI PARTICIPA?

1. ACCESEAZĂ CONTUL TĂU NETBET CAZINO.

2. DĂ CLICK PE DATA DE AZI ȘI DESCOPERĂ CADOUL TĂU DE CRĂCIUN.

3. REVINO ȘI REPETĂ ÎN FIECARE ZI PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE PENTRU MULTE ALTE PREMII FANTASTICE!

TERMENI ȘI CONDIȚII

Versiunea 1.0 - editată în data 15-11-2017

* Calendarul Sărbătorilor de Iarnă NetBet este valabil de pe 29 Noiembrie 2017, ora 00:01 GMT până pe 31 Decembrie 2017, ora 23:59 GMT.

* Calendarul Sărbătorilor de Iarnă este rezervat exclusiv jucătorilor reali NetBet care au depus cel puțin o dată pe platforma Cazino de la momentul înregistrării.

* Este limitat la o singură participare pe zi, pentru fiecare jucător.

* Pe parcursul întregii promoții vor fi acordate premii în valoare de 2.352.000 RON - împărțite între premii reale zilnice, călătorii, bani cash și valoarea estimată a a bonusurilor și rundelor gratuite acordate.

* Toți participanții au șanse egale de a câștiga premii reale zilnice, premii cash, bonusuri și runde gratuite.

* Câștigătorii premiilor reale sau călătoriilor vor fi contactați prin e-mail pentru a stabili detaliile acordării premiului.

* Premiile reale sau călătoriile pot fi preschimbate în bani, la 80% din valoare.

* Premiile în bani cash, bonusurile și rundele gratuite vor fi adăugate automat în conturile de jucător NetBet ale câștigătorilor și vor fi valabile timp de 7 zile.

* Eventualele premii neutilizate, bonusuri rămase sau runde gratuite vor fi pierdute și eliminate din conturile de jucător NetBet până pe 31 decembrie 23:59 GMT.

* Toate bonusurile și Rundele Gratuite câștigate vor fi creditate ca sume bonus și sunt valabile timp de 2 zile de la data creditării.

* Sumele bonus se supun playthrough-ului standard x40.

* Se aplică Termenii și Condițiile NetBet Cazino.

* Jucătorii înregistrați în țările blocate și/sau jucătorii declarați că abuzează de promoțiile noastre nu pot participa la această promoție. Pentru mai multe informații, consultați termenii și condițiile generale.

* NetBet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

* NetBet își rezervă dreptul de a descalifica jucătorii în caz de coluziune sau joc incorect, sau în cazul in care consideră că jucătorii au abuzat de promoție.

* NetBet și rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fară notificare prealabilă.