Netbet a inceput sa colaboreze cu Intelbet pentru rezolvarea problemelor pariorilor

Casa de pariuri online Netbet a acceptat propunerea de a avea un reprezentant oficial permanent pe site-ul Intelbet.ro, pentru o rezolvare prompta a situatiilor aparute.
 

Daca ai o problema cu casa de pariuri online Netbet si doresti o rezolvare prompta, nu trebuie decat sa lasi o reclamatie pe pagina recenziei Netbet, urmand pasii descrisi in acest articol.

Netbet are un reprezentant oficial permanent pe site-ul Intelbet care va prelua, analiza si rezolva situatiile aparute.
Intelbet a intermediat deja cu succes doua situatii in care pariorii s-au simtit nedreptatiti in relatia cu Netbet:
 
  • Freebet 200 RON – utilizatorul Intelbet Xavier a fost premiat cu un freebet de 300 RON ca urmare a castigarii concursului blogerilor din luna februarie. A pariat 100 RON in prima faza, iar restul de 200 RON i-au disparut din cont, necunoscand termenii si conditiile casei de pariuri, conform carora suma trebuie pariata toata odata, in caz contrar diferenta este pierduta. Am luat legatura cu reprezentantul oficial Netbet de pe site-ul Intelbet si pariorul si-a primit inapoi suma de 200 RON care ii disparuse din cont.
 
  • Retragere 600 RON – utilizatorul Intelbet lucianadriansuruianu a apelat la ajutorul Intelbet pentru solutionarea unei retrageri de 600 RON. Intelbet in colaborare cu reprezentantul oficial Netbet a solutionat operativ situatia si pariorul a primit nu doar retragerea de 600 RON pentru care apelase la noi ci si un freebet de 30 RON in plus.

Salutam decizia Netbet de a avea un reprezentant oficial pe site-ul nostru si speram la cat mai multe situatii rezolvate cu success!