Napoli vs Juventus: Vezuviul e acolo cu şi fără fani

Napoli a pierdut în ultima etapă cu 2-1 pe terenul lui Genoa primind golurile de la veteranul Goran Pandev. "Gli Azzurri" sunt pe locul 7 în clasament, cu 37 puncte, la 3 puncte de poziţia a 4-a, ultima de Liga Campionilor, pe care se află Lazio. Juventus are 6 victorii în ultimele 7 etape iar în ultimele 3 etape nu a primit gol cu Bologna, Sampdoria şi Roma. "Bianconeri" sunt la 7 puncte de liderul Milan şi la 5 puncte de ocupanta locului 2, Inter Milano. "La Vecchia Signora" şi-a revenit, vrea al 10-lea titlu consecutiv şi va merge la Napoli cu un obiectiv clar, să câştige.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 22-a a campionatului Italiei. Mai exact, ai cota 19.00 pentru o victorie a lui Napoli şi cota 11.00 pentru un succes al lui Juve pe "Stadio Diego Armando Maradona".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 13 februarie 2021, ora 19:00;
  • Pariază pe victoria lui SSC Napoli sau a lui Juventus Torino, la cotă de 19.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe SSC Napoli şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 475 lei;
  • Dacă pariezi pe Juventus Torino şi aceasta câştigă la Napoli, vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.25 pentru un suces al lui SSC Napoli, 3.45 remiza şi 2.15 pentru o victorie a lui Juventus Torino.

SSC Napoli va juca joi cu Granada CF în şaisprezecimile Europa League iar Juventus Torino o va întâlni miercuri pe FC Porto în optimile Ligii Campionilor. Gennaro Gattuso şi Andrea Pirlo nu se pot încă gândi la meciurile de săptămâna viitoare din Spania şi Portugalia, pentru că au mare nevoie de 3 puncte sâmbătă. Napoli vrea să prindă un loc de Liga Campionilor iar Juventus se bate cu echipele milaneze pentru titlu. Va fi o partidă foarte interesantă, care are şi o super promoţie la 888 Sport pentru clienţii noi.