Mourinho ar putea sa nu mai ajunga la Manchester: ce echipe s-ar putea bate pentru portughez

Ultimele doua luni au fost pline de zvonuri legate de Jose Mourinho si de posibila aducere a sa pe Old Trafford, pentru a antrena pe Manchester United. Intre timp, rezultatele lui Van Gaal cu echipa sa nu au fost excelente (desi au fost, intr-adevar, mai bune decat in prima parte a sezonului), dar antrenorul olandez nu pare a fi in pericol de a parasi echipa. Desi reprezentantul portughezului se intalneste de ceva vreme cu oficialii lui United, acesta nu a reusit inca se ajunga la o intelegere cu ei, in conditiile in care se zvonea ca Mourinho ar putea primi un salariu de mai putin de 20 de milioane de lire.

 

Dar in timp ce Manchester United trage de timp, alte echipe par a se misca mai repede. In conditiile unui parcurs dezastruos in campionat in acest sezon, Valencia a renuntat de curand la serviciile lui Gary Neville. Englezul nu a petrecut decat 4 luni pe banca spaniolilor, timp in care echipa a disputat doar 28 de meciuri. Din cate se pare, patronul echipe este gata sa-i ofere lui Mourinho un salariu de aproape 19 milioane de euro pe sezon si un buget de transferuri de 100 de milioane de euro.

 

Cotele Unibet pentru urmatoarea echipa a lui Mourinho

Manchester United

1.20

Orice echipa nationala

11.00

Paris Saint-Germain

12.00

Inter Milano

13.00

Anglia

15.00

Bayern Munchen

15.00

Real Madrid

16.00

 

De asemenea, conform unor noi informatii, englezii de la Manchester United au la dispozitie doar cateva saptamani, pana in luna mai, pentru a-l tranfera pe Mourinho. Acesta din urma ar dori sa-si gaseasca o echipa noua pana atunci, iar daca nu se va putea la United, am putea sa-l vedem la Valnecia sau chiar la un alt gigant din Spania.

 

Ramon Calderon, fostul presedinte al celor de la Real Madrid, a declarat ca Florentino Perez il va aduce pe Mourinho la echipa in cazul iin care echipa nu castiga nimic in acest sezon. Perez se pare ca isi doreste de ceva vreme sa-l revada pe portughez pe banca tehnica a echipei sale, iar Calderon sustine ca sunt sanse mari ca acest lucru sa se intample.

 

Dupa cum poti vedea mai sus, Unibet iti ofera sansa de a paria pe urmatoarea echipa a lui Mourinho. In mod ciudat, insa, Valencia nu este printre echipele cotate in acest moment.