Moşu' îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă. Depinde doar de tine să iei Darurile Moşului!

Casa de pariuri PublicWin a pus-o de o colaborare cu Moşu' şi continuă să spargă piaţa cu promoţii de neimaginat! Dacă nu ai cont la PublicWin, îţi poţi deschide unul chiar acum şi cu siguranţă nu vei regreta. Vei găsi tot ce vrei, de la pariuri sportive la casino şi o mulţime de promoţii tentante.

În această duminică Darurile Moşului sunt foarte generoase şi ar fi păcat să le ratezi. Tot ce ai de făcut e să efectueazi o depunere în contul de joc iar PublicWin & Moşu' îţi va oferi 50% din suma depusă sub forma de bonus.

Depui 2.000 lei şi vei avea 3.000 lei în cont!

Mai pe româneşte, dacă te duci frumuşel la DEPUNERI şi bagi 100 lei, vei primi un bonus de 50 lei, însă parcă e păcat să nu bagi măcar 400 lei şi să nu te faci cu încă 200 lei. Dacă stai bine cu banii, nu ezita şi nu te zgârci, depune 2.000 lei şi automat mai vin de la Moşu' 1.000 lei, iar cu 3.000 lei poţi paria cât vrei şi face bani frumoşi.

Nu de alta, însă vine Crăciunul şi o să ai nevoie de bani pentru a face cadouri celor dragi sau pentru colindători. Nu ar fi rău nici să câştigi bani să cumperi şi un purcel, că tot este azi Ignatul. Gândeşte-te că vei avea 3.000 lei de pariat şi că după Crăciun vine Revelionul şi nu ar strica să îţi iubita sau familia şi să te distrezi la munte, la o cabană. Nu trebuie să ai rezervare ci să dispui de bani şi îi poţi face uşor profitând de aceste promoţii care nu le găseşti pe toate drumurile.

Condiţiile de rulare ale bonusului

  • Bonusul virat în cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali;
  • Cota minimă eveniment pariat 1.30, minim 5 evenimente pe bilet;
  • Ulterior plasării unui pariu cu bani reali în condiţiile mai sus menţionate se va activa o parte din bonusul disponibil;

Bonusul poate fi activat in termen de 15 zile de la acceptare. Valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariata. Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.