Mizeaza azi la sloturi, iar maine vei primi 20 rotiri

In cazul in care esti pasionat de sloturi ai putea miza astazi o anumita suma de bani pentru ca maine sa primesti 20 rotiri gratuite.

Promotia o gasesti la casa de pariuri Admiral, in cadrul Calendarului de Advent. Acesta va activa pana pe 24 decembrie, daruind o promotie pe zi mai mult pentru jocurile de cazino, insa si pentru pariurile sportive. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa optezi nicaieri. Tot ce trebuie sa faci este sa mizezi minim 120 lei pe slotul Sizzling Hot deluxe in cursul zilei de azi, 6 decembrie, ora 23:59. Nu exista alte conditii, asadar recompensa ar trebui obtinuta fara probleme.

Despre recompensa

Obtine maine 20 rotiri gratuite daca vei miza astazi minim 120 lei la slotul mai sus mentionat. Acestea le vei primi tot la Sizzling Hot deluxe in maxim 48 ore de la indeplinirea cerintei.  Rotirile sunt valabile timp de 48 ore din momentul acordarii. Fiecare rotire gratuita are valoarea de 1.5 lei. Bonusul trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile pe jocuri de cazino sau la pariuri sportive. Daca preferi pariurile sportive, cotele cumulate pe un bilet trebuie sa fie de minim 2.00. Nu se iau in considerare la rulaj pariurile simple, ci doar cele cu trei sau mai multe selectii pe bilet. De punctat ca la pariuri sportive nu pot fi folositi banii bonus obtinut din rotiri, ci doar bani reali.

Daca preferi sa rulezi bonusul la cazino, trebuie sa stii ca nu conteaza la rulaj jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici anumite sloturi. Acestea sunt: sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Ruleaza azi, 6 decembrie, minim 120 lei la slotul Sizzling Hot deluxe
  • Maine vei primi 20 rotiri la acelasi slot
  • Fiecare rotire gratuita este in valoare de 1.5 RON
  • Bonusul obtinut in urma rotirilor trebuie rulat de 30 ori in maxim 7 zile la cazino sau pariuri sportive
  • In cazul pariurilor sportive la rulaj conteaza doar biletele cu minim 3 selectii plasate cu bani reali, cu o cota totala minima de 2.00

Aplica la acest bonus usor de obtinut