Miza meciului? Niciuna

Poli Timisoara - Concordia Chiajna

Este un meci intre doua echipe care vor juca in playout. Poli Timisoara se leaga acum de orice lucru pentru ca echipa sa primeasca punctele cu care a pornit penalizata in acest sezon. La inceputul playout-ului echipele vor porni cu punctele injumatatite. Acum Poli are 13 puncte, insa echipa spera totusi pana in ultima clipa ca va primi si cele 14 puncte. Ar depasi astfel si pe Concordia, echipa care are in acest moment 24 de puncte.

Cum ne asteptam cele doua echipe nici nu au emis pretentii prea mari in acest sezon, echipele vor juca din nou in playout. La fel ca si sezonul trecut. Atunci in sezonul regulat cele doua echipe au remizat in meciul jucat la Chiajna, 0-0. In meciul de la Timisoara s-a impus Poli 1-0. In playout Concordia a remizat din nou acasa, 0-0, insa s-a impus in deplasare, 3-1. In acest sezon Poli a jucat bine sub comanda lui Popa, cu toate problemele care apar la aceasta echipa. Poli a trecut de Chiajna in cupa, 2-1, si in campionat a castigat in deplasare cu 2-0. Avand in vedere ca este meci fara miza, posibil ca cele doua echipe sa "incerce" un egal in acest meci.

Absente vor fi la ambele echipe. La Poli nu vor juca Doman si Mailat, jucatori importanti. De asemenea vor lipsi si Sorescu si Santean.
De la Concordia lipsesc Costin, Buleica si Marin, printre absentele importante, dar si Novacek si Rogoveanu. 


Nu stiu de ce dar pe langa ASA Targu Mures, cred ca Pandurii va fi a doua echipa care va retrograda, dupa ce se vor juca si meciurile din playout.

Meciul de astazi este foarte posibil sa se termine la egalitate fie la pauza fie la final. Acest pariu l-am gasit la Betano la o cota de 1.62