Misiunea lunii aprilie iti aduce bilete pentru turnee de poker

A devenit o traditie ca in fiecare luna casa online Unibet sa prezinte o promotie intitulata “Misiunea lunii”, dedicata pokerului online. Nici in aprilie Unibet nu a uitat de aceasta traditie, misiunea fiind reprezentata de 5 pasi, fiecare pas avand 3 cerinte. La fiecare pas pe care il indeplinim vom castiga o recompensa care consta, in general, in bilete pentru turnee de poker. Pasii trebuie efectuati in ordine (dupa pasul 1 trebuie sa indeplinesti pasul 2 etc.), cerintele fiecarui pas putand fi indeplinite in ce ordine doresti.Ce trebuie sa fac?


Multe dintre aceste cerinte sunt destul de facile, pe masura ce rezolvi pasii putand da de unele mai grele. Mai sunt si cerinte nu neaparat dificile, insa care necesita ceva timp pentru a le indeplini. O astfel de cerinta gasim la primul pas, unde trebuie sa atingem flopul, fara sa aruncam cartile din mana, de cel putin 10 ori la mesele cash Omaha, pentru ca ziua urmatoare sa facem acelasi lucru, de aceasta data la mesele cash Hold’em. In urmatorii doi pasi nu se intalneste nicio cerinta dificila.


La pasul 4 gasim insa doua, pentru a o pe prima indeplini trebuind sa castigam cel putin o mana prin showdown (dupa intoarcerea tuturor cartilor) intr-un joc cash de tip Omaha. O alta cerinta nu chiar atat de usoara consta in eliminarea a minim un jucator in orice turneu non-freeroll cu recompense (Bounty). In fine, in ultimul din cei 5 pasi nu exista cerinta facila, una din ele spunand sa finalizezi un sit&go, pentru ca ziua urmatoare sa castigi 5 maini din pozitia de Big Blind, iar ziua urmatoare sa joci la un turneu cu mese multiple. O a doua cerinta consta in dublarea numarului maxim permis de fise initiale la orice joc cash No Limit Hold’em, pentru ca la ultima cerinta sa fim nevoiti sa castigam cel putin 5 maini atunci cand avem butonul de dealer in fata.


Despre recompense


Misiunea lunii aprilie iti aduce bilete pentru turnee de poker, dupa cum probabil intuiesti recompensa devenind tot mai mare pe masura ce parcurgi mai multi pasi. La primul pas aceasta consta in creditarea a 50 puncte in contul tau, astfel de puncte putand fi preschimbate in bani de indata ce ai suficiente. De cand Unibet prezinta Misiunea Lunii, cu siguranta ai fi acumulat destule puncte doar cu pasii in care se dadeau ca recompensa puncte bonus.


Al doilea pas ne recompenseaza cu un bilet la turneul special “Misiunea de 1 000 euro”, in vreme ce pentru finalizarea celui de-al treilea pas ni se ofera un bilet in valoare de 4 euro la un turneu sit&go. La al patrulea pas recompensa consta intr-un bilet la turneul “Misiunea de 3 000 euro”, iar la ultimul pas vei primi un bilet de 10 euro ce trebuie folosit la jocurile cash Omaha. Incheiem prin a spune ca turneele “Misiunea de 1 000 euro” si “Misiunea de 3 000 euro” vor avea loc pe 1 mai, primul la 20:30, iar al doilea la 21:30.


Escaladeaza si obtine cat mai multe recompense