Minim un gol in prima repriza a Supercupei Europei este cotat cu 10

Real Madrid a participat la 3 Supercupe ale Europei in ultimii 4 ani, in toate marcand un gol pana la pauza. De cealalta parte, in Supercupa Europei din 2012 Atletico Madrid o invingea pe Chelsea cu 4-1, la pauza conducand-o cu 3-0. Daca esti de parere ca minim una dintre porti va fi scuturata in prima repriza din Supercupa Europei, disputata intre Real Madrid si Atletico Madrid, te invitam sa profiti de cota 10.0 prezentata de casa de pariuri Sportingbet pentru acest pronostic.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Sportingbet doar de pe butonul rosu din linkul care se gaseste mai jos in acest articol. Efectueaza apoi o depunere de minim 40 lei, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom asista la cel putin un gol in prima repriza a meciului dintre Real Madrid si Atletico Madrid. In vederea promotiei se calculeaza maxim 20 lei, daca vei miza mai mult diferenta urmand a se calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.45.


Despre recompensa

Minim un gol in prima repriza a Supercupei Europei este cotat cu 10, in cazul in care se va marca pana la pauza, iar tu vei profita la maxim de promotie, pariind 20 lei, urmand a obtine 200 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (29 lei) il vei primi cash instant, in vreme ce restul de 171 lei ti se va credita sub forma de freebet tot dupa solutionarea pariului. Freebetul trebuie pariat in maxim 3 zile de la creditare pe orice eveniment sportiv si la orice cota doresti tu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet doar de pe acest link pana miercuri, ora 22:00
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va marca minim un gol pana la pauza (peste 0.5) in partida din Supercupa Europei dintre Real Madrid si Atletico Madrid
  • Cel mult 20 lei se calculeaza in vederea promotiei
  • Daca se marcheaza in prima repriza castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei ti se va credita ca freebet tot instant
  • In cel mult 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul


Sanse mari de a se inscrie pana la pauza >>>