Cota 10 pentru ca Barcelona sa inscrie prima

In turul optimilor Champions League din urma cu 3 saptamani Chelsea si Barcelona au inregistrat o remiza cu doua goluri. Forta ofensiva a catalanilor pe teren propriu este binecunoscuta, existand o probabilitate foarte mare sa se marcheze inca din prima repriza, iar acesst lucru sa-l reuseasca formatia gazda. In privinta acestui aspect casa de pariuri Sportingbet prezinta o cota mult marita. Mai exact, sa spunem ca avem cota 10 pentru ca Barcelona sa inscrie prima.Ce trebuie  sa fac?


La promotie nu este  eligibila toata lumea, ci doar cei care se vor inregistra la Sportingbet de pe unul din linkurile de mai jos pana miercuri, ora 21:45. Efectueaza apoi un depozit, nefiind eligibile la promotie cele prin intermediul Skrill si Neteller. Dupa indeplinirea acestor pasi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet ca Barcelona va marca prima in meciul dintre cu Chelsea. Cel mult 10 lei vor contribui la cota marita, in cazul in care vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona va marca prima, castigul conform cotei de pe site il vei obtine cash instant, pentru ca restul, pana la maxim 100 lei, sa il primesti sub forma de freebet imediat dupa incheierea partidei. Freebetul este valabil timp de 3 zile, putandu-l paria pe orice sport si la orice cota doresti. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se crediteaza, ci doar profitul. 


Rezumat


·        Inregistreaza-te la Sportingbet pana miercuri, ora 21:45

·         Plaseaza un pariu pre-live faptul ca Barcelona va marca prima in meciul cu Chelsea (optiunea “Care echipa va inscrie primul gol?”

·         Miza maxima  in vederea cotei  marite este 10 lei

·         Daca vor inscrie primii catalaniii castigul conform cotei marite ti se va credita cash, pe cand restul, pana la cel mult 100 lei, il vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului

·         Freebetul este valabil timp de 3 zile, putand fi folosit la orice cota si pe orice sport


Sanse foarte mari de reusita