Mihaela Buzărnescu a refuzat oferta de a truca meciuri

Mihaela Buzărnescu se află pe locul 43 în clasamentul WTA, având 1216 puncte. În vârstă de 29 de ani, sportiva născută în Bucureşti, a avut un salt incredibil de peste 500 de locuri în topul WTA! Ea a câştigat 22 de turnee ITF în carieră, iar în 2018 a susţinut finală WTA, la Hobart, fiind învinsă greu de belgianca Elise Mertens (locul 20 WTA), care s-a impus cu 6-1, 4-6 şi 6-3. Mihaela Buzărnescu a ajuns pentru prima dată pe tabloul principal la Australian Open, unde a avut ghinionul de a o întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, care a câştigat trofeul.


Mihaela Buzărnescu abordată printr-un SMS pentru a truca câteva meciuri

După ce a devenit un nume important în tenisul feminin mondial, jucătoarea a declarat că a fost abordată printr-un SMS pentru trucarea unor meciuri. Românca participa la un turneu de tenis în Japonia, când a primit un mesaj pe telefon, în care i se cerea să blătuiască câteva meciuri. "Te-ar interesa să trânteşti nişte meciuri? Să joci la pariuri, că vei primi bani", a fost SMS-ul primit de Mihaela Buzărnescu, care a fotografiat mesajul şi l-a trimis la ITF.

Românca a fost ameninţată pe Facebook de un turc

Jucătoarea de tenis a spus că după ce a participat la un turneu în Turcia, a primit ameninţări de la pariorii care au pierdut bani mizând pe ea. "Acum doi ani, am primit o ameninţare pe Facebook, de la un turc, la turneul de la Ankara. 'Cum ai putut să pierzi? Nu concep că poţi pierde un meci de la minge de meci sau poţi câştiga unul revenind de la minge de meci' I-am arătat mesajul supervizorului, dar mi-a zis să stau liniştită", a declarat Mihaela Buzărnescu.

Înjurată de un român, care a pierdut 2.000 de lei pe mâna Mihaelei

Mihaela Buzărnescu a mai spus că a fost certată şi înjurată de un român, la un turneu de tenis care a avut loc în Luxemburg. "Veneam după o semifinală la Linz, unde am pierdut cu nemţoaica Sabine Lisicki, 6-7, 5-7. M-a certat şi înjurat un român pe Facebook, că a mizat 2.000 de lei pe mine şi că i-a pierdut. Am trimis şi acest mesaj la ITF. I-am arătat mesajul prietenei mele, Cristina Dinu şi ne amuzam, nu pot să iau altfel chestiunile astea. Sunt oameni nebuni, inconştienţi. Nu intru pe contul meu de Facebook decât pentru a citi mesaje de la alte jucătoare", a încheiat Mihaela Buzărnescu.