Meciurile din La Liga iti aduc o rambursare de 150 lei

La Liga isi desfasoara in acest weekend etapa cu numarul 31. Pe langa faptul ca fiecare meci poate fi vazut gratis cu ajutorul platformei Netbet TV, casa de pariuri iti aduce o promotie, conform careia vei fi rambursat pana la 150 lei daca pariurile tale din aceasta competitie nu vor iesi asa cum iti vei dori. Pentru asta trebuie sa pariezi doar live.
 
 

Ce trebuie sa fac pentru a primi bonusul?


Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii de pe pagina acesteia si sa plasezi minim 3 pariuri pe meciuri diferite. Pariurile trebuie plasate live, miza minima a unuia fiind 50 lei, iar cota minima 1.5. Pentru fiecare pariu pierzator ti se va rambursa suma, totalul maxim fiind de 150 lei. Doar primul pariu eligibil pe fiecare meci se ia in calcul la promotie.
 

Care sunt conditiile de rulaj ale bonusului?


Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, fiind disponibil timp de 7 zile, interval in care trebuie pariat si stabilit. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.
 
Doar aici poti paria fara niciun risc in La Liga >>>