Meci cu potential mare de profit rapid

Meci amical intre doua echipe din Norvegia, Fredrikstad si Elverum, echipe care se afla in ligi diferite. In mod normal Fredrikstad are prima sansa in acest meci.

Fredrikstad este o echipa din a doua liga din Norvegia, insa echipa se cam chinuie an de an sa ramana aici si sa nu retrogradeze in a treia liga. Sezonul trecut Fredrikstad a terminat pe locul 11, insa a fost la doar trei puncte de retrogradare. Prima echipa care a retrogradat, Bryne, echipa de pe locul 13, a acumulat cu doar trei puncte mai putin, 30 de puncte. Fredrikstad inca isi continua seria de meciuri amicale, echipa va debuta in noul sezon la inceputul lui Aprilie. Deocamdata meciuri mai putin reusite pentru Fredrikstad in aceasta campanie de pregatire, cu doar o victorie, un egal si trei infrangeri. Ce imi place la Fredrikstad este faptul ca joaca deschis in aceasta perioada de pregatire, echipa inscrie goluri, dar primeste si mai multe goluri.

Elverum a fost cu divizie mai jos,insa echipa a castigat la pas grupa a doua si anul acesta echipa va juca in a doua liga din Norvegia. Elverum a avut un sezon bun, cu 20 victorii, patru egaluri si doua infrangeri. Echipa a fost foarte buna in ofensiva cu 68 de goluri inscrise in 26 de goluri, o medie de peste 2.5 goluri inscrise pe meci. Echipa a primit doar 13 goluri in 26 de etape. Seria buna din sezonul trecut a continuat si in meciurile amicale, echipa a castigat sase meciuri in amicale si a remizat de doua ori. Insa potentialul echipei este mare, echipa a inscris foarte mult in aceste meciuri amicale. Elverum porneste cu sansa a doua in acest meci, insa avand in vedere ca este meci amical nu m-ar mira ca sa vedem un meci in care Elverum poate scoate din nou un rezultat pozitiv, un egal sau poate chiar o victorie. 

Ultima data cele doua echipe s-au intalnit in sezonul 2013, Fredrikstad a castigat atunci ambele meciuri cu 2-1 acasa si 1-0 in deplasare. Insa nimic nu mai seamana cu acel sezon, in care Elverum a retrogradat, iar Fredrikstad a reusit performanta de a termina tot aproape de retrogradare. Fredrikstad este o echipa de locurile 9-12 in OBOS-Ligaen. 

Parerea mea este ca ambele echipe vor inscrie multe goluri, si cred ca nu ar mira pe nimeni daca vom vedea chiar si peste cinci goluri inscrise in acest meci.

Cota 1.66 la Unibet pentru un meci cu cel putin trei goluri inscrise.