Meci amical interesant. Trei variante pentru acest meci

Meci amical astazi intre Cambodgia si Indonesia. Meciul se va juca la Phnom Penh, pe stadionul Phnom Penh National Olympic Stadium, un stadion de 63000. Cu siguranta nu va fi plin, insa meciul este deschis oricarui rezultat. 

Cambodgia trece printr-o perioada proasta, echipa are sapte infrangeri consecutive, in meciuri amicale, in preliminariile pentru Cupa Asiei, sau in Campionatul ASEAN. Indonezia are si ea un parcurs oscilant, cu victorii alternand cu infrangeri. Echipa a jucat un singur meci in acest an, 1-3 cu Myanmar acasa, o infrangere neasteptata, mai ales ca Indonezia era cotata ca favorita si a reusit sa deschida si scorul. In deplasare Indonezia este o echipa slaba, nici in Cupa ASEAN, nici in meciurile amicale Indonezia nu prea reuseste sa castige meciuri. Indonezia si Cambodgia au antrenori noi incepand cu luna Martie a acestui an. Indonezia este pregatita de spaniolul de 51 de ani Luis Milla Aspas, antrenor care a mai antrenat pe Lugo, nationalele de tineret ale Spaniei, si pe Zaragoza in ultima perioada, insa doar pentru patru luni. Nu este un antrenor care sa fi avut rezultate notabile. Brazilianul de 43 de ani de la nationala Cambodgiei, Leonardo Vitorino este tot din Martie 2017 la carma echipei. El se poate vaza pe Chan Vathanaka, jucator care are 11 goluri in 30 de meciuri la echipa nationala. Va fi creierul echipei de la mijlocul terenului. In schimb Aspas va incepe acest meci cu foarte multi jucatori tineri, media de varsta este de 21 ani. Doar patru jucatori din lotul Indoneziei au mai mult de doua selectii: Meiga, Aryanto, Pradana, Bachim, toti anuntati ca titulari insa va fi greu mai ales ca restul lotului nu are experienta, si sunt foarte tineri. Aspas isi doreste mai mult sa isi faca o idee despre potentialul acestor jucatori, si nu se gandeste prea mult la scor. 

In 14 intalniri directe, Indonezia are 13 victorii si un meci s-a terminat la egalitate, insa voi miza pe un meci in care cred ca Cambodgia poate furniza surpiza zilei de joi 8 Iunie. 

Incredere mai mare pentru Cambodgia 1X, cota 2.10 la NetBet, pontul principal la acest meci

insa se poate incerca si Cambodgia castiga, sau Cambodgia DNB, cu miza mai mica, ponturi secundare