Meci amical: Dinamo Kiev - FC Botoşani (meci amical)


1 iulie 2017, Austria, ora: 19:00

FC Botoşani se află în Austria unde face stagiul de pregătire din această vară. După un sezon dezamăgitor în play-out, patronul Valeriu Iftime a decis să-l înlocuiască pe antrenorul Leo Grozavu cu Costel Enache. A renunţat şi la R. Avram, Albuţ, S. Popovici, Vaşvari, Cârstocea, Endrick şi Herghelegiu, dar a reuşit deocamdată să-l păstreze pe Olimpiu Moruţan, care este dorit de FCSB şi alte echipe din Europa. În pauza de vară, "roş-alb-albaştrii" s-au întărit cu Pap, Chindriş, Serediuc, Târşa, D. Popa şi Ciaccheri.

Moldovenii se pregătesc în Austria, departe de canicula din ţară. Ei au jucat şi un prim meci amical, cu formaţia albaneză FK Kukësi, în faţa căreia au pierdut cu 3-1, deşi au reuşit să deschidă scorul prin atacantul Esteban Ciaccheri, argentinianul fructificând o centrare venită de la Laurenţiu Buş. Tehnicianul Costel Enache a început jocul în formula: Al. Cobrea - Patache, G. Miron, Plămadă, Muşat - Cucu, Bordeianu - Serediuc, L. Fülöp, L. Buş - Ciaccheri. După pauză Costel Enache a rulat tot lotul de jucători.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani: "Ţinând cont că a fost primul joc din această vară, putem spune că în linii mari a fost un test reuşit. Important este că am scăpat şi fără accidentări, deşi s-a jucat foarte tare. Nou veniţii s-au mişcat foarte bine, în special Ciaccheri. Să sperăm că va fi cartea câştigătoare şi atacantul care ne-a lipsit atât de mult în sezonul trecut".
 
★ Formaţia lui Costel Enache are cota 5.60 la BETANO pentru a câştiga partida cu Dinamo Kiev

★ Moldovenii au cota 2.45 la BETANO pentru un X2 cu Dinamo Kiev

★ FC Botoşani are cota 4.00 la BETANO pentru un egal cu Dinamo Kiev

Botoşănenii vor juca azi in nou amical cu Dinamo Kiev, pe 4 iulie cu RZ Pellets WAC (fosta Wolfsberger AC) din Austria, iar pe 5 iulie cu un adversar care va fi stabilit mâine. Despre Dinamo Kiev nu este nevoie de spus prea multe, fiind o echipă cu tradiţie, cu palmares, suporteri şi cu un buget astronomic faţă de FC Botoşani. În sezonul trecut dinamoviştii au pierdut titlul în Ucraina, terminând pe locul al doilea, la 13 puncre de rivala Şahtior Doneţk. "Alb-albaştrii" au jucat şi ei un prim amical în Austria, câştigând cu 4-0 meciul cu austriecii de la WSG Wattens. În mod normal Dinamo Kiev n-ar trebui să aibă probleme cu botoşănenii, iar cota oferită de BETANO este extrem de provocatoare, 1.53.

Total goluri Peste/Sub
Peste 2.5 goluri 1.57 la BETANO
Sub 2.5 goluri 2.25 la BETANO
 

Pronostic: Dinamo Kiev - FC Botoşani:  1  (1.53 la BETANO)