Marseille - PSG și Anderlecht - KRC Genk - cotă de 2.20!

Marseille - PSG

Avem o echipa care joaca excelent pe teren propriu si avem o formatie care nu prea isi mai permite sa faca pasi gresiti daca vrea sa ramana regina Frantei. Fara indoiala ca lotul de care dispune Emery este superior din punct de vedere valoric, insa OM a arat in tur ca se poate organiza suficient de bine incat sa puna mari probleme. In acest context, consideram ca este de evitat clasicul 1X2. Miza noastra se va indrepta catre doua variante mai speciale. Prima dintre ele vizeaza numarul de cornere, iar a doua numarul de cartonase.
 

Marseille pune mult accent pe benzi. Fundasii laterali sunt foarte ofensivi, trupa lui Garcia trimitand numeroase centrari pe parcursul celor 90 de minute. Acest aspect, coroborat cu o posibila atitudine mai defensiva a lui OM care o va forta pe PSG sa caute spatii, ne indreapta primul pariu catre loviturile de colt.
 

Le Classique ramane o confruntare plina de tensiune. Avand in vedere ca s-au vandut deja aproximativ 63.000 de bilete, jocul de duminica va avea parte de o atmosfera incendiara. Fotbalistii vor fi astfel extrem de motivati si dispusi sa puna osul la bataie. Asadar, exista mari sanse sa asistam la cateva clinciuri si intrari dure care vor duce la acordarea cartonaselor galbene si chiar rosii.

Anderlecht - KRC Genk

Uitandu-ne peste rezultatele directe intregistate atunci cand cele doua echipe s-au intalnit, putem observa faptul ca Genk nu a mai invins-o pe Anderlecht in deplasare din 2013, atuncicand se impunea cu 2-1. De asemenea, in precedentele 6 intalniri directe “violetii” s-au impus de 4 ori. Asstfel, tinand cont de forta pe care o etaleaza pe teren propriu, suntem de parere ca Anderlecht este mare favorita in acest meci.

Ponturi:

Marseille - PSG --> peste 8.5 cornere @ 1.38
Anderlecht - KRC Genk --> 1 @ 1.60