Manic Potions - noul joc de păcănele de la GreenTube

Un furnizor recunoscut la nivel mondial drept cel care a dat tonul în materie de jocuri la păcănele, GreenTube te așteaptă acum cu o nouă poveste interesanta și îți prezintă Manic Potions. Fă o incursiune printr-o lume de poveste, unde ești așteptat să cunoști magia și multe alte lucruri interesante pe care GreenTube le-a așezat în acest slot.

O modalitate bună de a începe anul este să joci aceste sloturi proaspăt lansate sau măcar să urmărești când se vor adăuga în cadrul cazinourilor online licențiate în România. Unele apar în gama variată de jocuri de păcănele imediat după lansare, dar există și posibilitatea ca înainte de a fi adăugate în listă să avem parte de un test la care să fie supuse de către operator.

Sloturile dezvoltatorului GreenTube sunt accesibile în România peste tot, iar Manic Potions este acum disponibil la Betano Casino. Operatorul este unul dintre cei care oferă cele mai multe sloturi la dispoziția clienților. În același timp, ai ocazia ca dacă ești un fan al sloturilor GreenTube, să te poți delecta și cu Book of Ra Magic, Buffalo Magic, Magic 81 și alte jocuri interesante.

Manic Potions caracteristici speciale

Configurat drept ca un slot clasic cu cinci role și patru rânduri, slotul oferă 1.024 de oportunități de câștig. Slotul nu este doar unul special a cărui temă este aparte, ci dispune și de o varietate d caracteristici, inclusiv un bonus de respins, bonusul Lock & Spin și mecanica Wincreasing, văzută ca un amestec de modificatori de simboluri menite să creeze un potențial de câștig sporit.

Compania GreenTube te invită să vizitezi un tărâm magic, ale cărui rafturi sunt pline de sticle cu tot felul de poțiuni și medicamente. Jocul de păcănele online Manic Potions este înzestrat cu o temă interesantă, grafică superioară, luminoasă și memorabilă. Oferă atât caracteristici interesante, însă interfața este aparte.

Din punctul de vedere al caracteristicilor, RTP-ul jocului este 94.51%, ceea ce este sub media industriei, în timp ce volatilitatea este medie. Chiar și așa, surprinde prin faptul că oferă nenumărate modalități de plată. Pariurile sunt pentru fiecare tip de jucător în parte și poți paria de la câțiva bani, iar dacă ești genul de jucător agresiv, ai posibilitate să mizezi și pe 200 lei per rotire

Respins-ul declanșat cu unul dintre câștigurile bine plătite este cel care oferă și cel mai mare potențial, dar numai dacă vei putea obține câștig după câștig, după câștig. Un câștig obținut în mod repetat și unde sunt implicate simbolurile cu poțiuni mari, îți vor aduce multiplicatori și respins, permițându-ți să deschizi tot mai mulți multiplicatori și activarea acelor 15.625 de modalități de câștig care plătesc în ambele sensuri.

Concluzie

Dacă vrei să ai parte de un joc interesant și cu o temă aparte, atunci Manic Potions este alegerea ideală. Dacă mai pui și faptul că dispune de elemente interesante cum ar fi mai multe funcții speciale, atunci cu siguranța îți va capta atenție. Jocul de păcănele online Manic Potions este disponibil atât în variantă clasică pe PC/DESKTOP, dar și prin intermediul dispozitivului mobil, trebuie doar să ai acces la internet.