Manchester United - Everton, meci dificil pentru diavolii rosii

In ciuda valorii incontestabile a jucatorilor pe care ii are la dispozitie, Jose Mourinho nu a reusit sa formeze o echipa cu adevarat puternica, care sa se bata la titlu in acest sezon. United se lupta cu sanse mici pentru un loc de Champions League, insa calea mai usoara catre cea mai importanta competitie intercluburi din Europa pare sa fie castigarea Europa League in acest sezon. 2 egaluri a obtinut United in precedentele 2 partide din Premier League de pe Old Trafford, 1-1 cu Bournemouth si 0-0 cu West Ham, iar in aceasta seara cred ca va avea din nou un meci foarte dificil. 

Everton joaca senzational pe teren propriu, insa in deplasare are probleme, acestia nemaicastigand pe teren strain de pe 21 Ianuarie, timp in care a obtinut 2 egaluri si a suferit 2 infrangeri, 3-2 cu Tottenham si 3-1 la Liverpool in chiar precedenta etapa. Echipa lui Ronald Koeman vine la Manchester sa obtina macar un rezultat de egalitate, deoarece are nevoie de puncte pentru a incerca sa se apropie de locul 5, care duce in Europa League. Cu toate ca ne-au obisnuit cu un joc ofensiv, astazi vor fi nevoiti sa se axeze mai mult pe aparare, deoarece au o echipa foarte valoroasa in fata. 

Datorita sistemului de joc foarte defensiv, Manchester United nu mai este acea echipa care facea spectacol si castiga majoritatea meciurilor la diferenta de 2-3 goluri. Meciurile cu echipele mai slab cotate, care nu demult erau o formalitate, acum au ajuns sa fie extrem de greu de castigat, dovada fiind cele 11 egaluri inregistrate in acest sezon de United, dintre care 8 pe teren propriu din 17 meciuri disputate. 

Astazi mizez pe un nou meci echilibrat, mai ales in prima repriza cand niciuna din cele doua echipe nu va risca prea mult. Cred ca United va avea o posesie mai buna si va pune stapanire pe joc, insa dominarea va fi una sterila, iar echipa lui Koeman va fi foarte bine asezata in teren si nu le vor da spatii jucatorilor gazda. Cel mai probabil dupa 45 de minute scorul va fi egal. 

Pronostic: X Pauza @ 2.18 Unibet