Manchester City - Sunderland

Odata cu banii, au venit si marile asteptari la Manchester City. Una dintre cele mai bogate echipe din lume in acest moment a reusit in ultimii ani sa-si adjudece trofee in competitiile interne, insa, in opinia multor oameni, un asemenea proiect nu poate fi considerat unul de succes fara un trofeu Champions League in vitrina.

 

Iar Manchester City este extrem de departe de acesta, mai ales din cauza mentalitatii. Oricine are mare incredere in abilitatile lor de a face performanta in Europa ar trebui sa isi aminteasca de meciurile cu Real Madrid de anul trecut, atunci cand englezii au aratat aproape in permanenta precum o echipa invinsa, fiind incapabili sa le puna mari probleme spaniolilor.

 

Dar sa lasam intamplarile din trecut si sa ne concentram asupra prezentului si asupra debutului iminent al lui Pep Guardiola in Campionatul Angliei. Spaniolul a adus o serie de jucatori extrem de important la Manchester. Sane si Gundogan sunt doar doi dintre acestia, insa ei nu isi vor putea face debutul oficial in meciul cu Sunderland. John Stones si Nolito, de cealalta parte, ar putea intra pe teren in partida urmatoare, alaturi de oameni de baza precum David Silva, Kevin De Bruyne, Yaya Toure si, desigur, Kun Aguero.

 

Fostul antrenor al Barcelonei a reusit intotdeauna sa se descurce foarte bine in competitiile interne la fiecare echipa pe care a antrenat-o si nu avem motive sa credem ca asta nu se va intampla in acest an.

 

Sunderland, de cealalta parte, s-a despartit de Sam Allardyce, cel care a reusit sa o scape de retrogradare anul trecut, iar acum il are la carma pe David Moyes. Dupa o campania dezastruoasa la Manchester United, Moyes trebuie acum sa o tina pe Sunderland pe linia de plutire, iar un prim pas ar fi un rezultat pozitiv cu City. Ce-i drept, istoria nu este in favoarea lui, Sunderland pierzand in mod categoric ultimele partide cu cetatenii.

 

Pariere pe Manchester City - Sunderland

 

Cota pentru victoria lui City este una mult prea mica la Unibet. In schimb, poti miza pe faptul ca Aguero va inscrie in timpul meciului (cota 1.57), sau ca va marca primul gol (3.30). De asemenea, exista sanse ca ambele echipe sa marcheze (cota 2.06).