Manchester City - FC Liverpool, avem aici orgolii mari şi cote uriaşe

Manchester City este pe un dezamăgitor loc 10 în campionatul Angliei, având 11 puncte după 6 etape disputate. "The Sky Blues" sunt la 5 puncte în clasament de liderul FC Liverpool, însă mai au de disputat o restanţă. "The Reds" sunt în grafic deocamdată, având 16 puncte după 7 etape disputate şi fiind pe primul loc în clasament. Ambele echipe au jucat în Liga Campionilor, unde Manchester City a bătut-o cu 3-0 acasă pe Olympiakos Pireu iar FC Liverpool cu 5-0 în deplasare pe Atalanta Bergamo.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci de tradiţie din Premier League. Mai exact, ai cota 10.00 pentru o victorie a "cetăţenilor" şi cota 21.00 pentru un succes al "cormoranilor" pe stadionul "Etihad".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 8 noiembrie 2020, ora 18:30;
  • Pariază pe victoria lui Manchester City sau a lui FC Liverpool, la cotă de 10.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Manchester City şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 250 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Liverpool şi aceasta câştigă pe stadionul "Etihad", vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.96 pentru un suces al lui Manchester City, 3.90 remiza şi 3.35 pentru o victorie a lui FC Liverpool.

Vor fi faţă în faţă ultimele două campioane ale Angliei. Atât Manchester City, cât şi FC Liverpool au bugete colosale, jucători de clasă mondială şi obiectivul de a câştiga din nou titlul. În sezonul precedent FC Liverpool a câştigat cu 3-1 în tur pe "Anfield", iar Manchester City cu 4-0 în retur pe "Etihad". Ce va fi acum nu putem şti, însă cert este că avem o promoţie uluitoare la 888 Sport, pe care nu aveţi voie să o rataţi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!